A. Wimberský 38. (p.)
1:2
(1:2)
29. V. Šnajdr
35. O. Nechutný (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

26.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volary končí na předposledním místě tabulky


Branky


38. A. Wimberský (p.) - 29. V. Šnajdr , 35. O. Nechutný (vl.)
5

Zbytiny zakončily sezónu výhrou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

  Tatran Volary je nejhorší tým okresu. Pokud pominu, že je sice před Horní Vltavicí, ale fotbalově, stadionem i současným přístupem k fotbalu jde o nejhorší tým, jaký na okrese je. Stadion, o kterém se na okrese hovoří jako o místě, kde řádí duchové. Nikdo sem nejezdí rád, byť bodový zisk je většinou jistý. Poslední kolo ukázalo, že Vollarští jsou se slávou dávno pryč.

 

  Utkání samotné nenabídlo nic fotbalového. Hosté hráli odzadu, tak aby nedostali branku a domácí se nikam nehrnuli. Z velké nudy vyšly jen góly. Ve 29. minutě hostující Šnajdr ukázal, že když je v šanci, tak ji promění a hosté vedli. To je nakoplo k dobrému výkonu a do poločasu po jednom za závarůp před brankou Sochy si Nechutný sráží míč do vlastní branky a hosté jsou na koni. Po třech minutách vsítil Wimberský domácí gól naděje, ale to bylo vše.

 

    Druhý poločas byl nudný a  zápas se dohrával. Hosté obranou taktikou tuto část zvládli lépe a po zásluze si pod Knížecí Stolec odvezli tři body.

 

Zatímco celek domácích jsem již zhodnotil, tak hosté letos chtěli být lépe postaveni v vtabulce. V obou částech jak na podzim, tak na jaře utekl začátek a potom to honili celou sezónu. Výkony jak na vodě je opět potopily do druhé části tabulky, ale i tak si mohou plácnout a pokud se posílí a začnou hned od prvního kola, může být příští sezóna jiná.

 

 

AUTOR: LADISLAV BERAN



Sestavy


TJ Tatran Volary
P. Socha [-] - A. Wimberský [-] , M. Muzika [-] , F. Podracký [-] , M. Peter [-] , D. Kučera [-] , L. Hybner [-] , O. Nechutný [-] , M. Podracký [-] , M. Kalík [-] , M. Trost [-]

TJ Zbytiny
M. Kaczko [-] - D. Dyba [-] , A. Lohynský [-] , Z. Lenc [-] , M. Švarc [-] - V. Šnajdr [-] , Š. Novák [-] , L. Václavík [-] - I. Kostik [-] , . Hudák [-] - K. Hettner [-]

ŽK: 40. L. Václavík , 42. V. Šnajdr .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - SEDLÁK Martin (N), ZVONEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře