2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

26.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zajímavý zápas dvou vyrovnaných soupeřů vyzněl lépe pro domácí


Branky


5

    Toto utkání, byť nešlo o nic, přineslo výborný fotbal. Domácí se chtěli v posledním zápase prezentovat dobrým výkonem a  vyšlo to. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba soupeři začali opatrně a šancí bylo minimum. Ve 29. minutě posílá domácí do vedení M. Zámečník a dělá radost Václavu Novákovi, který ve svých čtyřiceti letech odchytal další skvělý zápas. Domácí se uklidnili a byli víc na míči. Hosté, ale nenechali nikoho na pochybách, že to jedou dokopat a stále hrozili z brejků. Poločas končí lépe pro domácí.

 

    Po přestávce boj pokračuje. Domácí drží náskok, ale hosté podnikají nebezpečné výpady. V 67. minutě jim jeden vyšel a Halounek vyrovnal. Výsledek odpovídal průběhu, ale domácí chtěli končit sezónu doma výhrou. Zápas nabírá obrátky a jde opravdu o velmi dobrý fotbal. Oba týmy sází víc na brejky, někdy se zapomíná bránit a to se ukázalo v 78. minutě, kdy domácí jdou do brejku a na jeho konci D.Nosek vsítil rozhodující gól.

 

Dubští si konec utkání pohlídali a za výhru jsou rádi a dokopná tak chutnala.

 

AUTOR: LADISLAV BERAN



Sestavy



FK BI STAV Nebahovy
M. Šrámek [-] - R. Medřický [-] , R. Medřický [-] , J. Medřický [-] , L. Cinádr [-] , P. Halounek [-] , V. Valouch [-] , R. Cinádr [-] , J. Mráz [-] , K. Starý [-] , M. Rosa [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - BÁRTA Pavel (N), CINÁDR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře