Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

26.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhenice B jsou opět druhé, sezónu zakončili kanonádou


Branky


20. J. Jirků , 57. J. Jirků - 6. J. Mrkvička (p.) , 8. J. Mrkvička , 13. V. Mareš (p.) , 29. M. Mahák , 42. J. Mrkvička , 62. J. Mrkvička , 78. D. Trojan , 89. J. Mrkvička
5

     Rezerva peckářů je již tradičně vynikající a letos opět byla až do konce důstojným soupeřem postupujícího Záblatí. V Horní Vltavici na levém břehu Teplé Vltavy si otevřeli střelnici a od šesté minuty to byla óda na gólovou radost.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

   V 6. a vzápětí 8. minutě kanonýr hostí Mrkvička dvakrát udeřil a bylo v podstatě po fotbale. Ve 13. Mahák proměňuje pokutový kop a domácí jsou na ručník. Po této čtvrhodince přišlo stejné období klidu. Ve 20. minutě se připomínají domácí a J. Jirků, nejlepší hráč domácích, střílí branku jakési naděje. Hosté ale kontroluijí vývoj a ve  29. minutě se trefuje hostující M.Mahák. Ve 42.minutě J.Mrkvička dokonává hatrick a je pomalu dohráno.

 

   Druhý poločas se hraje z povinnosti a zápas se stává Mrkvičkovou exhibicí. Nejdříve však domácí Jirků vsítil druhou branku domácích a potom to bylo již jen o hostech. V 62. minutě střílí svůj čtvrtý gól v zápase J. Mrkvička, v 78. minutě do vývoje skóre vstupuje D. Trojan a vše končí v 89. minutě pátou brankou na svých kopačkách J. Mrkvička. Nevídaný a ojedinělý výkon mu dává punc hráče kola.

 

   Hosté i letos potvrdili, že jsou silným týmem a pokud vydrží a dobře posílí i pro další sezónu, mohou být velkým favoritem nového ročníku.

 

AUTOR: LADISLAV BERAN



Sestavy


TJ Vltava Horní Vltavice
J. Novák [-] - Z. Hődl [-] , L. Psotka [-] - J. Bihary [-] - J. Bihari [-] , V. Hundsnurscher [-] , K. Voldřich [-] , J. Jirků [-] , M. Falář [-] , A. Kříž [-] , D. Halabrín [-]

SK Lhenice B
R. Suchý [-] - K. Lukeš [-] , J. Beran [-] , V. Mareš [-] , P. Pořádek [-] , D. Kolář [-] , J. Mrkvička [-] , P. Starý [-] , P. Šíma [-] , J. Grill [-] , D. Lukač [-]

ŽK: 72. J. Bihary .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: ŠUPÍK Miroslav - POKORNÝ František (N), LITVAN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře