2:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 16:30

23.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Společná dělba bodů v Lukách nad Jihlavou ''B''


Branky


0

Ve šlágru kola se střetnuli dva týmy z vrchních pater tabulky. Papírový favorit zápasu SAPELI Polná ''B'' si chtěl zajisté upevnit vedoucí pozici a navýšit tak svůj náskok v čele tabulky. Domácí ale hrají v poslední době kvalitní fotbal a zásluhou jim byl cenný bod proti lídrovi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po opatrném začátku se po krásných individuálních akcích dvakrát prosadil hostující střelec Szabó a s domácími to vypadalo bledě. Nicméně po zmatcích v hostující obraně dokázal korigovat domácí Pertlík a poté se krásnou střelou prosadil Číhal, a bylo srovnáno. Do konce poločasu se již nic výrazného nestalo a tak se šlo do kabin za nerozhodnutého stavu. Začátek poločasu nenabídl žádnou vážnější akci a hra se odehrávala převážně ve středu pole. Rozruch přinesla až  70. minuta, kdy šel po druhé žluté kartě do sprch hostující Szabó. Domácí přesilovku nevyužili, vytvořili si pouze jednu slibnou příležitost, ale Číhal v dobré pozici přestřelil. Utkání tak dospělo do remízového konce.



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
Martin Žatečka, brankář Luka nad Jihlavou ''B'': Na mokrém hřišti se hrál kvalitní fotbal a my jsme dokázali s favoritem držet krok. Škoda nevyužité šance Šimona. Mohly to být tři body.




Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
M. Žatečka [-] - V. Rychlý [-] , M. Brožek [-] , V. Čermák [-] (80. M. Pekárek [-] ) , R. Hájek [-] - M. Zámostný [-] , D. Pertlík [-] , Z. Hlávka [-] , M. Kubeš [-] - Š. Číhal [-] , M. Poláček [-] (85. P. Vrzáček [-] )

TJ Sapeli Polná B
J. Babínek [-] - F. Dvořáček [-] , J. Šebesta [-] , L. Slezák [-] , V. Musil [-] - P. Klíma [-] (46. J. Matějíček [-] ) , P. Matějíček [-] , M. Sobotka [-] , R. Černý [-] - J. Szabó [-] , M. Matějíček [-]

ŽK: 51. J. Szabó , 70. J. Szabó . ČK: 70. J. Szabó .
Hráči zápasu: Š. Číhal - L. Slezák , J. Szabó .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.