Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 15:00

19.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tatran Volary odjel k zápasu jen v devíti a tak slova o lepším jaru vzala za své


Branky


8

Hostující sestava se zápasem protrpěla...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tým z města, které čítá přes pět tisíc obyvatel, a nedokáže se mu sejít fotbalový tým, tak to je ostuda. Fotbal ve Volarech utrpěl další ránu a tak funkcionáři klubu nemohou myslet vážně zlepšení stavu fotbalu ve městě.

 

    Deset minut vydržel volarský tým hrát s domácími fotbal, v 10. minutě se trefil Rypl a začalo domácí vylepšování skóre. Tatran o devíti hráčích neměl šanci a domácí Hraničáři se v teplém horském počasí nikam nehrnuli a branky stříleli vždy s prodlením, jako by podle jízdního řádu. Ve 25. minutě Lebeda, za osm minut po něm V.Hovorka a účet půle byl uzavřen.

   

Druhý poločas to byla jen otázka, kolik dokáží domácí bezmocným volarským hráčům nasázet svým šiškometem šišek za záda gólmana hráče Martina Muziky. Padly jen čtyři, což je za daného stavu pro volarské ještě přijatelné. Druhé dějství načali domácí brankově až po dvaceti minutách, jako by nechali svým fanouškům uležet pivečko i klobásku. Vše začal v 65. minutě A. Nahodil za pět  minut po něm se trefil M. Rypl. Za deset po něm jel z kopce další expres s gólem do volarské svatyně a dal jej opět A. Nahodil. Domácí brankostroj zakončila sedmá kule jako v Sarajevu a to M. Smetanou. No a v samotném závěru nechali Hraničáři zacílit i hosty a F. Podracký vzal Petráňovi v brance domácích nulu.

Volarské přece jen šlechtí to, že zápas dohráli a nenechali to, jak se někdy dělá, ukončit předčasně pro malý počet hráčů, kteří se zraní v průběhu.

 

AUTOR: LADISLAV BERAN



Sestavy


TJ Hraničář Borová Lada
J. Petráň [-] - J. Štěrba [-] , V. Hovorka [-] , M. Rypl [-] , R. Kudýn [-] , P. Krnák [-] , M. Smatana [-] , L. Miko [-] , A. Nahodil [-] , S. Mach [-] , M. Vokurka [-]

TJ Tatran Volary
M. Muzika [-] - M. Podracký [-] , M. Peter [-] , F. Podracký [-] , L. Kuruc [-] , M. Trost [-] , V. Tůma [-] , M. Pospíšil [-]

ŽK: 76. J. Petráň .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Sýkora Pavol - MIKO Ladislav (N), SEDLÁK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Volarský Tatran se zlepšuje, Hraničář má fazónu a zde to vidím na remízu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích