V. Tůma 58.
1:1
(0:1)
40. M. Nerad
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

16.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volary se pochlapily a remízovaly se Záblatím


Branky


58. V. Tůma - 40. M. Nerad
8

Velké překvapení! Favorizované Záblatí ztratilo na půdě Volar.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

   Domácí sehráli nejlepší zápas za posledních několik let a favorita zaskočili kázní a dobrou hrou. Tatranští borci zavzpomínali na doby, kdy patřili do krajské soutěže a hosty dokonale zaskočili. Od začátku utkání to byl vyrovnaný souboj, kde obrany vládly. Hosté byli sice víc na míči, ale domácí tentokráte dřeli. Zejména nedali šanci nebezpečným hráčům hostí Miroslavu Kolafovi a Lachkovičovi, které zdvojovali a moc je nepouštěli do hry. Hra plynula časem a stále se hrálo hodně opatrně. Ve 40. minutě, ale domácí zapomněli, že celek hostí nemá jen dva zmíněné hráče a z druhé vlny vyběhnuvší Nerad překvapil domácí obranu i Sochu v brance domácích. Hosté vedli a pro domácí to nebyla dobrá situace, neboť dostat gól do šatny vždy bolí.

 

   

Druhý poločas začal stejně jako první. Tatran se snažil víc kontrolovat hru, ale hosté přeci jen ukázali kvalitu. Souboj pokračoval a volarští se pomalu nadechovali k náporu. Nakonec se jim to podařilo a zvýšeným úsilím začali hosty přehrávat. Jako by si domácí borci vzpomněli, že fotbal umí a v 58. minutě V. Tůma vyrovnává. Bylo to zasloužené a domácí začali hrát velmi pěkný fotbal. Do konce utkání to bylo vyrovnané a i když moc šancí nebylo ty nejdůležitější oba týmy využily k vstřelení branek. Hosté ještě doplatili na nekázeň Lachkoviče, který byl pět minut před koncem vyloučen. Remíza je pro domácí výhrou, neboť zápas jim ukázal, že by to mohlo jít a po prohře ze Čkyně si tak zlepšili náladu.

 

AUTOR: Ladislav Beran

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Volary
Karel Neumann, funkcionář: Dnes to byl výborný zápas. Kluci mně fakt překvapili a bojovným i fotbalovým výkonem jsme vzali Záblatí dva body a snad by to takhle mohlo pokračovat dál.




Sestavy


TJ Tatran Volary
P. Socha [-] - F. Podracký [-] , M. Sedlák [-] , V. Kubát [-] , L. Hybner [-] , V. Tůma [-] , M. Podracký [-] , M. Kalík [-] , M. Peter [-] , L. Iliev [-] , M. Muzika [-]

TJ Sokol Záblatí
J. Růžička [-] - M. Grametbauer [-] , M. Kolafa [-] , A. Černý [-] , L. Sarauer [-] , D. Lachkovič [-] , T. Had [-] , M. Nerad [-] , M. Váša [-] , M. Janošťák [-] , P. Hrabák [-]

ŽK: 28. L. Iliev , 67. V. Kubát . ČK: 85. D. Lachkovič .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - POSPÍŠIL Michal (N), KOLAFA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tak zde to vidím na vojenské manévry po Záblatsku s vývozem bodů k Blanici.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích