K. Starý 17. (p.)
R. Cinádr 52.
P. Rosa 60.
3:2
(1:1)
40. P. Šíma
77. J. Mrkvička (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

16.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nebahovy doma uspěly za tři body


Branky


17. K. Starý (p.) , 52. R. Cinádr , 60. P. Rosa - 40. P. Šíma , 77. J. Mrkvička (p.)
8

Nebahovští v letošní sezóně hrají velmi dobře a souboj s rezervou peckářů to potvrdil. Utkání nabídlo velmi vypjaté situace...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

   Lhenická rezerva je zárukou kvality a tak se hrál zajímavý zápas. Domácí šli do utkání s cílem doma získat všechny tři body, ale Lheničtí je tvrdě zkoušeli. Nebahovští určili od začátku ráz zápasu a získali převahu, kterou v 17. minutě využil Starý brankou z pokutového kopu. Hostující obrana před tím zatáhla za záchranou brzdu tak, až z toho byla zmíněná penalta.

 

Domácí místo, aby soupeře dál tlačili, až bohorovně ubrali a hosté srovnali herní krok. Bylo to místy tvrdé utkání, kdy si hráči nic nedarovali. Ve 40. minutě Lheničtí zahrozili a Šíma srovnal. Bylo to zasloužené, neboť domácí v druhé části prvního poločasu dali Lhenickým hodně prostoru.

 

 

V druhém poločase se domácí srovnali, opět získali převahu a tu tentokrát využili dvojnásobně. Nejdříve v 52. minutě zkušený Cinádr ukázal, že v koncovce je stále silný a poslal domácí do vedení. Tentokráte se neopakovala situace z prvního poločasu a domácí tlačili dál. Po brance Nebahovští ožili a měli převahu. To zákonitě muselo skončit brankou a stalo se tak v 60. minutě, kdy si P. Rosa vzpomněl na střelecké umění a poslal domácí do trháku.

 

 Jenže hosté se nedali a bojovali i přes nepříznivý stav. Poslední fáze zápasu nabídla výborný fotbal, který gradoval, hosté byli faulováni v pokutovém území a hlavní sudí Zloch v 77. minutě nařídil druhý pokutový kop v zápase, tentokrát proti domácím. Míč si postavil Mrkvička a s přehledem dal branku.

 

Domácí v posledních minutách čekalo peklo. Hosté vycítili šanci a šli za vyrovnáním. K tomu jim mělo pomoci i vyloučení domácího D. Rosy devět minut před koncem. Původně jsme informovali, že k tomu mělo dojít po napadení rozhodčího, žádný takový incident ale v zápise sudím popsán nebyl.

 

Nebahovští vytvořili obranný val a hosté se snažili je překvapit. Byla to úporná a místy nervozní bitva, která nakonec skončila výhrou domácích.

 

autor: Ladislav Beran



Sestavy


FK BI STAV Nebahovy
R. Medřický [-] - D. Rosa [-] , V. Valouch [-] , J. Štrobl [-] , P. Pešek [-] - S. Sitter [-] , R. Cinádr [-] , K. Starý [-] - M. Rosa [-] , P. Halounek [-] - P. Rosa [-]

SK Lhenice B
J. Vágner [-] - V. Mareš [-] , R. Sura [-] , P. Starý [-] , V. Pilát [-] , P. Sýkora [-] , R. Houška [-] , J. Mrkvička [-] , F. Jeníček [-] , J. Pokorný [-] , P. Sládek [-]

ŽK: 34. D. Rosa - 27. P. Sládek . ČK: 81. D. Rosa .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ZLOCH František - CINÁDR Jiří (N), SURA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Nebahovy doma budou silní a rezervě Peckářů body nenechají

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů