1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 13:15

22.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodice doma mají jeden bod


Branky


0

V souboji dvou sousedních týmů hrál prim mnoha neproměněných šancí. Hodice, které okupují spodek tabulky, obraly v samém závěru rezervu Třeště, která drží střed tabulky a v letošní sezóně sbírá spíše ty lepší výsledky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V přeloženém čase 13,15 začínal první poločas na hřišti v Hodicích z důvodu hokejového semifinále na MS v Praze. Diváci, kteří se přišli podívat na zápas proti rezervě Třeště viděli zajímavý první poločas. Třešť si vypracovala mnoho brankových příležitostí, ale jen díky nedůrazu v zakončení a skvěle chytajícímu Svobodovi zůstaval stav v poločase bezbrankový. Největší šanci prvního poločasu spálil Páral. když levačkou netrefil odkrytou branku. 

Do druhého poločasu přišel čerstvý hráč Kozák na straně Třeště. Hodice se postupně začali zvedat a vypracovali si první větší šanci až v 60.minutě, kdy střelu z dálky Šebesta skryl v nárůčí. Hned na to přišel centr z pravé strany a hlavičkující Biskup trefil přesně prostředek brány, kde stál připravený Šebesta. Hostům pak vyšlo neuvěřitelné střídání, kdy Wiederlechner byl na hřišti sotvě dvě minuty a řítil se sám na Svobodu. Střelou po zemi nedal domácímu brankáři šanci - 0:1. Domácí poté prostřídali a dále čelili hostujícím brejkům, kterým se ale nedařilo trefovat zařízení. Proto musel přijít trest pro hosty a ten přišel v 88. minutě, kdy dlouhý nákop domácích u lajny zpracoval Biskup Jan, lehce obešel hostujího stopera a rychlou střelou z úhlu překvapil Šebestu. Krásná střela pod břevno tak srovnala skóre a dala tak výsledku konečnou podobu.



Ohlasy k zápasu


TJ Hodice
Surán Dušan - trenér Hodic: Hosté byli jasně lepším týmem a nám se podařilo šťastně vyrovnat. Musím pochválit našeho brankáře Zdendu Svobodu, který chytil v prvním poločase jasné dvě branky.

TJ Slavoj Třešť B
Pavel Kubala - obránce Třeště "B": To je tak když nedáš jasný tři šance v první půlce. Bylo otázkou času, kdy nás Hodice za to potrestají. Zaslouženě vyrovnali a my se tak musíme pro příště poučit z těchto neproměněných šancí.



Sestavy


TJ Hodice
Z. Svoboda [-] - J. Biskup [-] , A. Hons [-] , J. Volf [-] , P. Biskup [-] - L. Fišer [-] (60. J. Fišer [-] ) , J. Vyhnanovský [-] , J. Novotný [-] , J. Biskup [-] - L. Biskup [-] , F. Hubený [-] (80. M. Novotný [-] )

TJ Slavoj Třešť B
J. Šebesta [-] - R. Krch [-] , J. Lašan [-] , P. Kubala [-] , J. Novák [-] - J. Vrátil [-] , L. Lupač [-] , J. Krejčí [-] , J. Pittner [-] - M. Vondrák [-] (65. L. Wiederlechner [-] ) , P. Páral [-] (46. M. Kozák [-] )

ŽK: 82. J. Novák .
Hráči zápasu: Z. Svoboda .
Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.