Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 15:30

24.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halámky těsné vedení neuhájily, Buk s sebou odvezl všechny body


Branky


30

Domácí v nejsilnější možné sestavě tentokrát nastoupili proti nováčkovi z Buku,který je štikou soutěže a především svým lepším výkonem z první půle potvrdil své postavení v tabulce.Ve druhém poločase se hosté z trávníku vytratili,ale ani na to nedokázali Halámky/Hranice odpovědět i když si šance vytvořili a tak chybou v poslední minutě inkasovali potřetí.Buk si odvezl všechny body a domácí snad od sestupu zachrání zástupci okresu v krajských soutěžích I.B. tříd. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali otočit nepříznivý stav

Domácí společenství Halámky/Hranice nastoupili v jedné z nejsilnějších možných sestav a chtěli se proti štice soutěže z Buku vytáhnout. Odvetná jarní část se jim však vůbec nedaří dle představ a chybují vždy v začátcích zápasů již po několikáté za sebou. Jejich nevyrovnané výkony se opět ukázaly v plné kráse a kdyby hosté z Buku byli přesnější, nikdo by se nedivil, kdyby v úvodních deseti minutách vedli 3:0. Nedokázali však proměnit trestuhodné hrubé chyby v obranných řadách domácích. A platilo oklepané nedáš dostaneš, z ojedinělé akce domácích dobře přihrál mladíček Kliment střelci Ladislavu Slavíkovi a ten střelou k tyči v 10. minutě otevřel skóre 1:0 pro domácí. Ten stejný hráč si postavil balon ve 23. minutě ze vzdálenosti cca 20 metrů k zahrání trestného kopu, skvěle vystřelil do šibenice, kde stejně dobrým zákrokem zachránil od zvýšení domácích hostující gólman Vondrák. Potom se ujali role hosté a když se jim nepovedl brankově úvod zápasu to si vynahradili do poločasu hned dvakrát. Po dlouhém autu nechali nejprve domácí zpracovat v klidu na vápně hromotluka Schmirlera, ten předložil metr před bránu Filipu Opičkovi a bylo srovnáno 1:1. Podruhé se hosté prosadili ve 40. minutě po chybě stopera Kollmanna, který se špatně dohodl s obráncem a po centru do malého vápna uklízel opět z blízkosti Libor Vondráček - 1:2. Do kabin tak šli štastnější hosté.

Buk odváží všechny body z Halámek

Do druhého dějství vstoupili domácí s jasným cílem srovnat a otočit vývoj hry, to jediné se jim začalo dařit poté co se soupeř možná i střídáním pomalu vytrácel z trávníku. Příležitostí k vyrovnání mělo domácí společenství Halámky/Hranice dost, nic však nevyšlo. V 65. minutě po dlouhém pasu zůstal zcela sám Michal Slavík, překvapený však on sám naložil s možností jak nejhůře mohl a špatně zakončil. V 68. minutě hlavičkoval zase osamocen střídající Míra Svoboda, ani on netrefil odkrytou bránu a minul, hned v zápětí tvrdou ránu Macha vyrazil Vondrák do bezpečí. Na nemohoucnost a snahu o vyrovnání se nemohl dívat ani stoper Kollmann, který se vydal na výlet, obešel tři hráče, ale jeho střelu pod břevno opět zneškodnil Vondrák. Hosté se dostávali dopředu jen velmi zřídka a jejich střely z delší vzdálenosti byly neškodné. Domácí také několikrát prostřídali, ale ani závěrečný tlak k vyrovnání nevedl. Poslední obrovskou šanci měl v 85. minutě opět Michal Slavík, kterému do malého vápna ideálně předložil po přesprintování celého hřiště bek Macho, ale prvně jmenovaný minul. Špatnou obrannou hru domácích pak stvrdil k nelibosti domácích v poslední minutě gólman Záviš, který riskantním vyhozením míče "našel" hostujícího Ondřeje Jasanského a ten z ničeho potvrdil výhru hostů - 1:3. Hned poté se pískal konec utkání. Domácí se v jarních odvetách doslova trápí a ztrácí body jak na běžícím páse. V okresním přeboru pro další sezonu je tak snad zachrání aktuální vývoj v krajských I. B. třídách, kde si zástupci okresu JH zatím vedou obstojně.

Autor: Jiří Samec



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): Nováček z Buku potvrdil svou kvalitu a především v první půli v začátku mohl klidně vést 3:0. My jsme vzadu kupili chybu za chybou a pak jsme se paradoxně ujali vedení. Z chyb jsme se nepoučili a proto Buk skóre do půle otočil. Dnes jsme měli jednu z nejlepších sestav, lepší asi těžko postavíme, ale i to nám nepomohlo ve druhém poločasu, kdy se hosté vytratili a dalo se s nimi v klidu hrát. Něco nám však stále chybí a na jaře se prakticky bodově vůbec nedaří. Třetí gól jsme dostali v poslední minutě a to potvrdilo momentální situaci. Samozřejmě dobře sledujeme situaci v krajských I. B. třídách a ta je zatím pro nás příznivá a snad to tak i zůstane a nespadneme. Prožíváme však nesporně špatné časy a musíme po sezoně vše důkladně zhodnotit.

AC Buk
Patrik Lexa (hráč): Do Halámek jsme odcestovali s cílem nechat zahrát všechny hráče. Dalším cílem bylo brát tři body a zajistit si tak dvě kola před koncem třetí místo. Až na první půlku prvního poločasu jsme asi nehráli to co jsme chtěli. Hra se hodně kouskovala kvůli dohadům mezi hráči a rozhodčím, což zápas hodně poznamenalo. Nakonec jsme byli šťastnějším týmem a můžeme si v klidu užít poslední dva zápasy sezóny.



Sestavy


TJ Sokol Halámky/Hranice
D. Záviš [-] - J. Herzog [-] , L. Slavík [-] , M. Slavík [-] , P. Novák [-] , J. Macho [-] , R. Cigáň [-] (79. A. Havel [-] ) , P. Kollmann [-] , M. Kliment [-] (64. M. Svoboda [-] ) , R. Duda [-] (46. R. Herzog [-] ) , K. Juráň [-] (85. R. Brůha [-] )

AC Buk
L. Vondrák [-] - F. Tomšík [-] , J. Kocourek [-] , L. Vondráček [-] (44. D. Hamerník [-] ) , P. Jaroš [-] (24. L. Moravec [-] ) , O. Schmirler [-] , F. Opička [-] (86. M. Augustín [-] ) , P. Jon [-] , M. Šenkýř [-] , P. Lexa [-] (58. J. Koranda [-] ) , O. Jasanský [-]

ŽK: 30. M. Slavík , 36. R. Cigáň - 19. J. Kocourek , 74. O. Schmirler .
Hráči zápasu: M. Kliment - O. Jasanský , F. Opička .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Hrkal Václav - BICEK Roman, TRSEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Buk má na jaře formu a prokáže ji i v Halamkach

Tip: výhra hostů