Novosedly dokázaly konečně zabrat a proti Peči slaví výhru


Branky


23. L. Voldřich , 49. L. Voldřich , 68. R. Kubo - 90. J. Novák , 90. J. Novák (p.)
30

Fotbalisté Novosedel chtěli před vlastními fanoušky napravit zaváhání z minulého kola, kdy v Chlumu pouze remizovali, naopak Peč usilovala o své další vítězství, když v minulém zápase porazila předposlední Halámky. Úspěšnější nakonec byly domácí Novosedly, které svého soupeře porazily 3:2, přičemž hosté dokázali zdramatizovat výsledek až těsně před koncem. Na třetí gól už ale odpověď nenašli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl jednu branku

Prvních dvacet minut se hrálo bez nějaké větší šance na obou stranách. První šanci a to obrovskou měli hosté. Po chybě jednoho z domácích obránců obešel Jiří Novák další dva hráče a při snaze obejít i golmana mu Michal vypíchl balon a zachránil tak domácí před téměř jasným golem. O tři minuty později se potvrdilo "nedáš dostaneš". Dlouhý nákop od Poborského propadl  za pečské obránce a Lukáš Voldřich ze strany na zadní tyč otevřel skore utkání. Za další minutku opět veliká šance Peče. Jiří Novák se objevil sám na malém vápně, ale těsně minul tyč domácí branky. Ve 34. minutě po chybě pečské obrany se dostal k míči aktivní Voldřich, ale už byl blízko před golmanem a pouze nastřelil jeho nohy. Ve 37. minutě kopal Marek Hlaváček přímý kop ze slibné vzdálenosti, ale golman Michal jeho pokus zneškodnil. Do kabin se tak odcházelo za jednobrankového vedení domácích.

Novosedly konečně berou tři body

Druhý poločas začali lépe domácí. Napřed po pěkné akci Voldřicha ukopli hostující obránci míč na roh a z tohoto rohu zahrávaného Poborským na přední tyč navýšil skore pěknou hlavičkou na 2:0 pro domácí Lukáš Voldřich. V 58. minutě utekl Hladílek a ve velké rychlosti na dlouhou nohu střílel do odkryté brány Peče, ale hosté míč odkopli z brankové čáry. V 68. minutě vystřelil z dálky Kypta, jeho povedenou střelu Michal Hlaváček neudržel a dobíhající Radek Kubo zblízka dával již na 3:0. V 72. minutě stříleli hosté těsně vedle tyče. Za čtyři minutky minul skákající balon těsně před brankovou čárou Hladílek. V 76. minutě se zrodila nejhezčí akce domácího celku, která ale bohužel golem neskončila. Podél autové čáry utekl Kypta, odcentroval na malé vápno, kde Kubo hlavičkoval v plné rychlosti a jeho ránu vyrazil Hlaváček reflexivním zákrokem na roh. Když to vypadalo, že utkání je nasměrováno do bezstarostného konce pro domácí, tak v 90. minutě snížil z penalty Jiří Novák a hned po rozehrání se dostala Peč k míči a opět Jiří Novák dal na 3:2, pravděpodobně nejlepší hráč na hřišti, jinak nadstandartní hráč na tuto soutěž, když obešel úplně vše co mu stálo v cestě a dopravil míč do prázdné brány. Stále nevzdávající se hosté zdramatizovali konec utkání, ale tři body nakonec zůstali domácím. Nejlepší hráči na obou stranách Lukáš Voldřich a Jiří Novák.

Autor: Pavel Fryš



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Václav Kroupa (vedoucí mužstva): Po mizérii z Chlumu se hrál konečně fotbal na který se dalo koukat. Hosté byli trochu lepší v kombinaci a technice, nám se zase dařilo v rychlých přechodech do útoku po dlouhém přesném nákopu, kdy využíváme rychlosti Hladílka, Voldřicha a Radka Kuba. Soupeř měl v prvním poločase asi dvě vyložené šance, ale nemířil přesně. Nám dobře pracuje obrana i když hraje pokaždé v jiném složení. Konečně se nám daří proměňovat šance, které jsme měli i v jiných zápasech. Mrzí mě závěr zápasu, kdy jsme nedokázali udržet čisté konto. Bohužel musel odstoupit stoper Šafránek a poté krajní obránce Kreim a my jsme měli trochu chaos v obraně a soupeř to dokázal potrestat. Na hřišti byl hodně vidět nejlepší střelec okresního přeboru Jiří Novák.




Počet diváků: 70. Rozhodčí: Vican Miroslav - KOŘÍNEK Luboš, NAGY Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 6
Rozhodčí - Vican Miroslav: 5
Občerstvení - nápoje: 7
Občerstvení - jídlo: 7
Hrací plocha: 6
Zázemí: 6
Výkon domácích - SK Novosedly n. Než: 6
Výkon hostů - FC Peč: 6
Hráč utkání - domácí: Lukáš Voldřich
Hráč utkání - hosté: Jiří Novák
Hodnocení hráčů - domácí: Karel Michal - 6, Břetislav Dušák - 6, Lukáš Voldřich - 7, Martin Hladílek - 6, Radek Kubo - 6, Daniel Kroupa - 6, Daniel Šmíd - 6, Roman Poborský - 6, Jan Kypta - 6, Pavel Kreim - 6, Pavel Šafránek - 6,
Hodnocení hráčů - hosté: Jiří Novák - 7,
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Peč si v Novosedlech uhraje 3 body

Tip: výhra hostů