0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

21.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel dvou nejlepších týmů jara nabídl bezgólovou remízu


Branky


27

Šlágr tohoto kola přitáhl do ochozů více jak sto fanoušků. V souboji dvou nejlepších mužstev jara byli třem bodům blíže hráči Buku, ale gólmana Marouška nedokázali překonat ani jednou. Podobně si vedli i útočníci Velenic, kteří Vondráka ohrozili minimálně. Ostře sledovaný duel tak skončil nerozhodně. Zatímco České Velenice po utkání mohli zůstat v klidu, pro Buk je bod spíše zklamáním.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráli skvěle, ale gól se jim vstřelit nepodařilo

Souboj prvního a třetího týmu tabulky nepřinesl vítěze. V zápase kde šlo o hodně měli jednoznačně navrch domácí. Hosté z Velenic jsou rádi, že si z Buku vezou, alespoň bod. Od prvního hvizdu domácí tým převzal zápas do své režie a útočil. Veleničtí měli velké problémy s výpady bukovských, ale neštěstí v koncovce se domácích drželo celý zápas. Když už se zdálo, že se domácí ujmou vedení zastavil je zdvižený praporek pomezního. První poločas nabídl ještě několik pěkných střel Šenkýře, P. Jaroše a Jasanského, ale bohužel žádná z nich se nevešla mezi tři tyče. Zaskočení hosté se jen zřídkakdy podivali na polovinu soupeře a za první poločas letěla na Vondráka jen jedna střela. 

Mužstva brala pouze bod

Druhý poločas probíhal ve stejném duchu jako ten první. Buk pokračoval v tlaku a většinu útočných akcí řešil stoper hostí dlouhým odkopem. Přibližně v polovině druhé půle se dostal až před brankáře Velenic Schmirler, ale zase ta koncovka. Domácí kapitán zakončoval pouze do golmana. Domácí hrozili i z rohových kopů po kterých vznikal závar před bránou, ale také bez gólu. V závěru utkání poslal Buk vše do útoku za účelem urvat tři body, které si jednoznačně zasloužil. Velenice hrozili pouze z rychlých brejků, které, ale většinou zastavoval výborně hrající Šenkýř a stoper Tomšík. Vyhecovaný závěr utkání už provázeli emoce a došlo i na několik šarvátek, ale rozhodující gól už domácí vstřelit nedokázali. 



Ohlasy k zápasu


AC Buk
Libor Vondráček: Došlo tedy na dělbu bodů. Vzhledem k průběhu zápasu by asi bylo spravedlivější kdyby všechny body zůstali v Buku a i přes výkon Velenických, který nebyl hoden výkonu týmu, který chce postoupit, si domácí nemohou na nic stěžovat, protože prostě měli dát gól a rozhodnout.

TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho (vedoucí mužstva): Do Buku jsme jeli oslabeni o několik hráčů základní sestavy s cílem jakkoliv bodovat. Domácí na nás od začátku nastoupili jako velká voda. Trvalo nám asi čtvrt hodiny, než jsme se dokázali srovnat s malým hřištěm v útulném areálu v Buku.V této fázi utkání měl paradoxně na kopačkách tutovku Mikudim, který jen těsně minul domácí branku. Postupně se hra vyrovnala a závěr poločasu jsme měli více ze hry my. V Buku to hodně bolelo, domácí si někdy pletli fotbal s rugby. Mají ve svých řadách několik hráčů opravdu šikovných, které doplňují hráči vzezření kulturisty a tomu byla přizpůsobena celá strategie jejich hry. Vše nakopávat dopředu a tam se o to porvat. Ve druhé půlce nám opět utekl začátek a tam si domácí vytvořili dvě tutovky, kdy jednu zneškodnil náš brankář Tomáš Maroušek a při druhé šanci domácí přestřelili. Dále jsme byli pod tlakem a nedokázali jsme se srovnat s tvrdou hrou domácích, kteří si ale již do konce utkání další zásadní šanci nevytvořili. Za zmínku stojí moment, kdy se Venca Samec dostal za domácího kapitána, který ho zastavil nedovoleně, jinak by šel sám na bránu. Byl to čítankový faul za žlutou, ale rozhodčí to neposoudil ani jako faul. Pro domácího kapitána by to byla druhá a měla následovat červená. Již v nastaveném čase byl faulován v pokutovém území opět Samec a měla se kopat penalta proti Buku. Píšťalka sudího se opět neozvala a tak utkání skončilo bezbrankovou remízou. Domácí měli v tomto utkání o něco navrch a proto jsme s bodem spokojeni. Jsem rád, že jsme to přežili bez vážnějšího zranění a cíl, se kterým jsme do Buku jeli byl splněn. Jinak musím pochválit domácí fanoušky, kteří po utkání našim klukům hlasitě zatleskali a tím ocenili jejich výkon, toto se málo kdy vidí.



Sestavy


AC Buk
L. Vondrák [-] - F. Tomšík [-] , P. Jon [-] , O. Schmirler [-] - L. Vondráček [-] (71. L. Moták [-] ) , O. Jasanský [-] - P. Jaroš [-] - F. Opička [-] (84. P. Lexa [-] ) , J. Jaroš [-] , M. Šenkýř [-] , L. Moravec [-]

TJ Lokomotiva České Velenice
T. Maroušek [-] - P. Zemánek [-] , F. Dvořák [-] , O. Haumer [-] - J. Bittengl [-] , V. Samec [-] , T. Kopecký [-] - J. Mikl [-] (46. T. Koranda [-] ) , R. Mikudim [-] , P. Arvaj [-] (89. R. Schmidt [-] ) , J. Latifi [-] (46. J. Vetrák [-] )

ŽK: 35. M. Šenkýř , 55. P. Jon - 49. F. Dvořák .
Hráči zápasu: M. Šenkýř - T. Maroušek , F. Dvořák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: CHLAŇ Jaromír - VALEŠ Radek, ŠŤASTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Zde si myslím opět za 1. Buk je v domácím prostředí velmi silný a poslední dobou mají dobrou formu, proto si myslím, že porazí i silné Velenice.

Tip: výhra hostů

Šlágr kola, který pro nás bude velmi těžký, ale věřím, že vyhrajeme

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích