Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

21.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunžak hokejovým výsledkem zdolal Halámky


Branky


21. P. Ferdan , 32. K. Winkler , 45. J. Brtník , 51. Y. Sulimenko , 61. L. Janák , 77. J. Eichler - 40. L. Slavík (p.) , 82. M. Slavík
27

K utkání dvou celků ze spodku tabulky ohrožených sestupem přicestovali hosté opět nekompletní bez svého středopolaře Jirky Herzoga a dokonce gólmana Záviše. V brance musel zaskočit hráč z pole, do hry musel i vedoucí mužstva J. Samec. To nic nemění na skutečnosti, že domácímu Kunžaku vyšel zápas na sto procent a svého souseda v tabulce jasně přehrál a zaslouženě získal důležité tři body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jasně přehráli hostující mužstvo

Domácí vstoupili do utkání velmi aktivně, jejich mladý tým hýřil neustálým pohybem a tak hosté byli nuceni pouze k obraně s pár drobnými brejky především na bratry Slavíky. Hosté přijeli do Kunžaku pouze se dvěma náhradníky přičemž jedním byl samotný vedoucí mužstva a druhý rekonvalescent Duda. Do branky musel hráč z pole a chyběli další důležití hráči. Aktivita domácích počala již ve 13. minutě první větší šancí po vyšachování hostující obrany však branku ještě minuli. V 19. minutě to zkusili znovu, jejich střelu však stačil ještě náhradní gólman Slonek vyrazit na břevno a ven. Aby toho nebylo pro hosty málo, tak se jim ve 20. minutě zranil další hráč Petr Herzog a do hry musel rekonvalescent po zranění R. Duda. Ve 21. minutě se poprvé měnilo skóre, když zaspala obrana hostí a nehlídaný Pavel Ferdan hlavou bez problémů k tyči 1:0. Ve 32. minutě vyrobila opět obrovskou chybu hostující obrana v čele se stoperem Kollmannem, míč prošel těsně před gólmanem znovu na zcela volného Karla Winklera a ten do prázdné 2:0. Hosté viděli, že je zle, zabrali a výsledkem byl faul na Nováka, po němž následoval pokutový kop. Z puntíku se ve 40. minutě nemýlil Ladislav Slavík a snížil na 2:1. Agilní domácí však neustávali v nastoleném tempu, jejich běhavá hra dělala hostům značné problémy a výsledkem byl gól do šatny po další hrubé chybě stopera Kollmanna. Prohrál souboj a důsledkem toho šel Josef Brtník sám na bránu a upravil poločasové skóre na 3:1.

Kunžak bere všechny body

Do druhé půle se scénář hry vůbec nezměnil, naopak domácí přidali na intenzitě, po jejich dalších rychlých narážečkách jejich hráč z vyložené šance ve 46. minutě přestřelil. Domácí byli jasně lepší, hosty přehrávali ve všech směrech tak jako doposud na jaře žádný jiný tým a naopak Halámkám nešlo zhola nic. Skóre se proto znovu měnilo v 51. minutě když nechytatelně se z trestného kopu do šibenice prosadil domácí Yurii Sulimenko - 4:1.  Hosté dále propadávali, vzadu dělali neuvěřitelné školácké chyby tak jako v 61. minutě, Lukáš Janák 5:1. Blížil se neodvratný debakl, kdy poprvé v jarní části takhle hosty nepřehrávali ani vedoucí duo Velenice a Studená. Z ojedinělé akce hostů se pokusil snížit Havel, ale ani on na dvakrát se nedokázal prosadit, když poprvé trefil brankáře a po odrazu napodruhé překopl prázdnou branku. Jen bezmocně rozpřáhl ruce. Hostům zkrátka nešlo dnes vůbec nic, navíc se jim zranil jejich střelec L. Slavík a v 70. minutě musel do hry vedoucí mužstva J. Samec. Namlsaní domácí přidali ještě jednu branku v 77. minutě Janem Eichlerem na 6:1 když frustrující obránci hostí odkopli míč do sebe právě k volnému Eichlerovi. Skóre by bylo jistě vyšší, kdyby další minimálně tři šance zlikvidoval hostující Slonek. Krutý debakl hostí již pouze zmírnil po rychlých přihrávkách Michal Slavík, který se prosadil v 82. minutě  a upravil na konečných hokejových 6:2. Domácí vyhráli zcela zaslouženě, nepustili hosty do hry, jejich rychlá hra slavila úspěch, naopak hosté už by se měli vážně zamyslet a zabrat v dalším zápase, protože takhle by to nešlo.

Autor: Jiří Samec



Ohlasy k zápasu


TJ Kunžak
Pavel Rokyta: Kunžak byl jednoznačně pánem na hřišti a měl situaci pevně v rukou. Od začátku diktoval tempo a ráz hry. Tři goly v první půli a tři v druhé ukázaly jasnou převahu a to nemluvím o mnoha promarněných šancích. Hosté střelili dvě branky. První z penalty nepenalty a druhý těsně před koncem hry kdy už se domácí tým plně nekoncentroval. Kunžaku chyběli dva důležití hráči ze základní sestavy, ale i přes to můžu výkon celého týmu hodnotit velmi pozitivně.

TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): Výsledek jednoznačný a hra také, dnes jsme propadli ve všech směrech, nemá cenu si nic nalhávat. Přijeli jsme znovu nekompletní, dokonce bez gólmana Záviše, do hry tak musel hráč z pole a ještě dokázal vychytat další minimálně tři góly. Poté co se zranil Petr Herzog a pak náš nejlepší střelec Láďa Slavík musel do hry rekonvalescent Duda a taky já. To hovoří za vše. Kunžak byl jasně lepší, trochu nechápu kde se to v něm vzalo, poté co jsme ho dvakrát po sobě předtím porazili, ale taková je skutečnost. Dnes nás zcela přehrál jako nikdo jiný na jaře. My byli tragičtí všude a v obraně jsme dělali doslova školácké chyby. Musíme to hodit za hlavu, dát se dohromady i po dalších zraněních, ve hře je ještě dost bodů nato, abychom si uchovali účast v přeboru i do další sezony. Domácím sportovně gratuluji k jejich pěkné líbivé hře a kdyby takhle hráli všechny zápasy byli by v tabulce asi někde jinde.



Sestavy


TJ Kunžak
P. Janák [-] - Š. Peterka [-] , Y. Sulimenko [-] , J. Brtník [-] (77. F. Kopřiva [-] ) , D. Karpíšek [-] (63. J. Eichler [-] ) , P. Hynek [-] , J. Brunner [-] (46. M. Dvořák [-] ) , P. Ferdan [-] (82. L. Jirků [-] ) , L. Janák [-] , K. Vopravil [-] , K. Winkler [-] (55. R. Hrůza [-] )

TJ Sokol Halámky/Hranice
J. Slonek [-] - R. Cigáň [-] , L. Slavík [-] (70. J. Samec [-] ) , P. Herzog [-] (23. R. Duda [-] ) , M. Slavík [-] , P. Novák [-] , J. Macho [-] , R. Adensam [-] , P. Kollmann [-] , A. Havel [-] , K. Juráň [-]

ŽK: 10. Y. Sulimenko , 68. Š. Peterka - 66. J. Macho , 67. K. Juráň , 73. R. Cigáň .
Počet diváků: 59. Rozhodčí: MACHÁČEK Patrik - MACHÁČEK David, BOČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Zde dávám opět jedničku. Pokud se Kunžaku podaří uhlídat Slavíky, tak si myslím, že vyhrají.

Tip: výhra domácích

Kunžak bude chtít doma zvítězit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích