1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 17:00

19.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunžacké derby se Studenou skončilo nerozhodně


Branky


26

V dalším kole studenští odjížděli opět do Kunžaku, tentokrát v roli hostů. Domácí v minulém kole prohráli vysoko ve Velenicích, kde jim chybělo několik hráčů, což dnes neplatilo a na derby se nachystali a mohli počítat se všemi oporami. To hostům už nestačí ani prsty na rukou při sčítání zraněných. Bohužel navíc po rozcvičce se rozhodl nenastoupit Lukáš Makovička, kvůli střevním potížím. Ztráta nejcitelnější - nejlepší střelec OP Libor Dvořák jde ve středu 2.5. na operaci kolene. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyhráli první poločas

Od začátku se Kunžak, před pěknou návštěvou, do Studené zakousl a přehrával je. Hostující fotbalisté bohužel nezopakovali bojovný výkon z minulého týdne a první půle byla jejich strany hrůzostrašná, všude byli druzí a můžou být rádi, že po poločase prohrávali jen o gól. V 6. minutě Josef Brtník spíše centrovaným míčem olízl břevno studenské branky. Kunžak stále tlačil, i díky pěti rohům, které zahrával do 15. minuty. Střely lítaly naštěstí mimo branku nebo výborně zasáhl Ondřej Kadlec, který se na jaře jako jeden z mála potkal s výbornou formou. Paradoxně největší šance dosavadního průběhu hry přišla ve 29. minutě na druhé straně, kdy Josef Šimánek krásnou křížnou přihrávkou našel Ondru Doležala, který sám před gólmanem neproměnil. Pavel Janák předvedl výborný zákrok. Ve 35. minutě už se měnilo skóre, domácí šli po krásné střele Františka Fábera do zaslouženého vedení – 1:0. Nejhorší půlku za možná posledních pár půlsezón tedy přežili jen s minimálním mankem.

Studená dokázala pouze vyrovnat

Ve druhé půlce se na studenské kopačky vrátila alespoň bojovnost a domácím byli již vyrovnaným soupeřem. Hned v 50. minutě šel po individuální akci sám na brankáře Pepa Šimánek byl jasně faulován v pokutovém území, rozhodčí který se celý zápas choval značně arogantně k údivu všech penaltu neodpískal. Bohužel Pepa Šimánek se při tomto zákroku Sulimenka zezadu zranil a musel být střídán. Postupně se hosté zvedali, hlavně Tomáš Přibyl ve středu zálohy začal zlobit domácí. První střela v 66. minutě mu ještě nevyšla, o tři minuty později napřáhl znovu a tečovaná střela skončila za zády Janáka – 1:1. V tuto dobu hosté zahrávali také velké množství rohů, ale bez účinku. Domácí nakonec mohli ještě na konci strhnout vedení na svou stranu, kdy po rohu hlavičkovali těsně nad a v 78. minutě po akci dvou nejlepších hráčů domácích prostrčil Fáber na Vláska, jeho střela mířila ale těsně vedle. Zápas průměrné úrovně nakonec tedy skončil 1:1. 

Statistika, momenty zápasu:

Střely na bránu – 6:4

Střely mimo bránu – 8:5

Rohy – 7:5

ŽK – 2:2

 



Ohlasy k zápasu


TJ Kunžak
Pavel Ferdan (hráč): Do zápasu jsme šli s dost pozměněnou sestavou, nastoupili jsem vůbec poprvé v rozestavení 3-4-3. Od začátku jsme šli do zápasu bojovně, což se nám první poločas dařilo, všude jsem byli první. Bohužel jsme z tlaku nedokázali pořádně udeřit a povedlo se nám vstřelit jen jeden gól. V druhém poločasu jsme trošku zvolnili a Studená naopak přidala a dostávala nás pod tlak a s trouchou štěstí, kdy si náš obránce srazil míč do branky, vyrovnala. Já osobně jsem za bod rád, po minulém zápase je i bod dobrý.

FK Studená
Petr Adamec (trenér): Velmi špatný výkon v první půlce, kdy jsme měli velké štěstí, že jsme prohrávali jen o gól. Ano chybí nám dost důležitých hráčů, ale bez bojovnosti to prostě nepůjde. Dnes už musel odstoupit i Pepa Šimánek, který celé jaro hraje se sebezapřením. Bohužel bez hráčů Dvořáka, Šimánka a Lindourka, kteří patří mezi nejlepší v této soutěži to budeme mít hodně těžké s každým. Šanci dostanou mladící, nějak to jaro už dohrajeme, nahoru rozhodně nekoukáme, naše výkony odpovídají nyní středu tabulky.



Sestavy


TJ Kunžak
P. Janák [-] - K. Winkler [-] (46. D. Karpíšek [-] ) , K. Vopravil [-] , P. Ferdan [-] - J. Brunner [-] (76. R. Hrůza [-] ) , F. Fáber [-] - O. Vlásek [-] , J. Brtník [-] (71. J. Eichler [-] ) , L. Janák [-] (68. M. Dvořák [-] ) - Y. Sulimenko [-] , Š. Peterka [-]

FK Studená
O. Kadlec [-] - D. Adamec [-] , J. Pospíšil [-] , R. Popelínský [-] , P. Maška [-] (80. L. Danyi [-] ) - J. Šára [-] , M. Šimánek [-] , T. Přibyl [-] (84. J. Krizan [-] ) , M. Pelej [-] - O. Doležal [-] , J. Šimánek [-] (53. D. Krasnovský [-] ) -

ŽK: 55. O. Vlásek , 63. Š. Peterka - 31. M. Pelej , 61. D. Adamec .
Hráči zápasu: F. Fáber - O. Kadlec , D. Adamec .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vican Miroslav - DEVERA Radek, FERDAN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Jan Valenta

Expert: Tomáš Lindourek
Tip experta: výhra hostů

Pokud chceme stíhat Velenice, potřebujem vyhrát. Bude to velký boj, ze kterého doufám vyjdeme vítězně.

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Studená nás bude chtít dál prohánět

Tip: remíza