1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 17:00

19.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Souboj o "více než tři body" nepoznal vítěze, Novosedly remizovaly s Halámky


Branky


29

O pomyslných 6 bodů se hrálo v Novosedlech nad Nežárkou v souboji domácích proti společnému týmu Halámek /Hranic. Oba týmy nastoupily citelně oslabené a v kombinovaných sestavách. Lépe začali domácí a ujali se vedení, poté se jejich zpomalovací a taktické hře přizpůsobili i kombinačně strádající hosté a hrála se spíše kopaná nevalné úrovně s řadou nepřesností na obou stranách. V samotném závěru hosté zaslouženě srovnali, na to kolik v zápase promarnili šancí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Oba týmy nastoupily do utkání v kombinovaných sestavách a na jejich střídačkách byli do hry připraveni spíše starší hráči. Domácí vstoupili do zápasu aktivněji a jejich zkušení hráči Poborský s Kubatou se dokázali lépe orientovat v hraničních situacích a zejména Kubata zúročoval chyby hostujících obránců v osobních soubojích. Díky tomu se domácí dostali k častému zahrávání trestných kopů a při jednom z nich v 11. minutě prostřelil Roman Poborský vše co mu stálo v cestě a po zemi k tyči skóroval 1:0. Od tohoto okamžiku najeli Novosedly na udržovací taktiku a hlídání především nebezpečných bratrů Slavíků z hostujícího týmu. Dopředu sporadicky hrozil Kubata stále vyhrávanými souboji, ale to bylo ze strany domácích vše. Hosté přeci jen vyrovnali iniciativu směrem dopředu a poprvé zahrozili ve 20. minutě po centru L. Slavíka z ideální pozice hlavou minul M. Svoboda. Ve 26. minutě ve stejně provedené situaci minul hlavou tentokrát M. Slavík. V probíhající 35. minutě vykopl daleko Záviš, jeho nákop propadl až k volnému Novákovi, který byl však postaven bokem a ani on nedokázal srovnat stav utkání. A konečně ve 42. minutě z další velké šance Halámek odmítl vyrovnání Michal Slavík, když jeho dobrou střelu k tyči neméně dobrým zákrokem vytěsnil domácí gólman Michal. Celou polovinu první půle sice byli hosté lepší, ale jejich kombinace vázla řadou nepřesností, zkažených přihrávek a pomalým tempem hry, čemuž se přizpůsobili díky domácím, kteří umně kouskovali hru a tak šli do kabin štastnější.

Hostům se podařilo pouze srovnat

Druhý poločas probíhal ve stejném duchu, kdy domácí se nikam nehnali a hosté se snažili o vyrovnání změnou postů a zlepšením kombinace. Halámky však byly nuceny nadvakrát střídat, když si obnovil zranění se sebezapřením nastupující Macho. Do hry také přišel zkušený Brůha, který vnesl do zadních řad hostů potřebný klid. Někteří domácí borci dohrávali také s velkým sebezapřením, ale i přesto se jim dařil jejich styl hry. Utkání díky tomu nemělo valnou úroveň a potřebnou kvalitu okresního přeboru. Z ojedinělé akce hostů v 60. minutě však přišla obrovská šance, když domácí gólman Michal neudržel balon a dotírající M. Slavík byl velmi blízko srovnání. Z jeho otočky ovšem vyrovnání znovu nepřišlo. Aktivita bratří Slavíků, kteří neúnavně bušili do domácí obrany však přesto přinesla své ovoce. V  závěru zápasu perfektní centr Jirky Herzoga už nedokázala unavená obrana Novosedel uhlídat a po celý zápas agilní Michal Slavík zaslouženě v 86. minutě nekompromisní hlavou pod víko vyrovnal 1:1. A bylo i na otočení zápasu, na které však již nezbyl čas a tak si aktivnější, ale často nepřesní hosté odvážejí alespoň cenný bod. Vcelku korektní utkání dobře odřídil hlavní sudí Chvála Michal.

Autor: Jiří Samec



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Václav Kroupa (vedoucí mužsta): Z utkání jsem měl obavy, protože souboj s mužstvem Halámek provází více emocí než je zdrávo. Proto jsem rád že se nikdo nezranil a obě mužstva dohrála v plném počtu. Naše mužstvo posílil po delší době Jan Kubata a bylo to znát. Obránci Halámek si s ním často nevěděli rady a tak ho zastavovali za cenu faulů. A už po jedenácti minutách po faulu na něj nám Roman Poborský zajistil vedení. A aby nás to nakoplo, tak jsme se bohužel zase zatáhli a začali udržovací taktiku. Soupeř nás chvílemi začal přehrávat, zejména oba bratři Slavíkové byli k neudržení. My jsme si vytvořili ve druhém poločasu asi dvě takové pološance, kdy si Hladílek v rozhodující chvíli ukopl míč a v té druhé mu ho obránce těsně vypíchl. Když už to vypadalo že výsledek ubráníme tak soupeř poslal do našeho vápna střílený centr přímo na hlavu Slavíka a nám zůstali jenom oči pro pláč. Doufám že v příštím zápase se nám už konečně probudí jeden z našich nejlepších střelců Lukáš Voldřich a konečně vyhrajeme. Jeden bod z pěti zápasů je fakt málo.

TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): V Novosedlech se těžko hraje každému, mi navíc k důležitému zápasu přijeli hlavně vinou zranění v oslabené sestavě a nekompletní. Nevím co se to znovu děje, že se nám smůla lepí na paty a po Hobzí jsme přišli o dalšího hráče základu. Se sebezapřením nastupoval Macho, který opět nedohrál. Do utkání jsem proto byl připraven sám a děkuji za zapojení dalšího staršího hráče Radkovi Brůhovi, který určitě pomohl. Domácí však byli také silně kombinovaní a tak se nám při tom všem naskytla šance bodovat. Novosedly do utkání vstoupily lépe a po řadě trestných kopů se umístěnou střelou Poborského ujali vedení. Potom však prakticky okamžitě přešly na obranný systém s drobnými výpady dopředu a mi se s tím nedokázali vyrovnat. Zcela jsme se přizpůsobili domácím, zbytečně jsme ztráceli jednoduché míče,kazili přihrávky a i když jsme byli aktivnější, k plynulé kombinační nátlakové hře jsme se nedostali.K vidění tak byla spíše kopaná nevalné úrovně. Domácí dobře hlídali naše bratry Slavíky i za cenu faulů a nikdo jiný je nedokázal nahradit. Naše trpělivost však přeci jen slavila úspěch, domácí nevydrželi uhlídat našeho dnes nejlepšího hráče Michala Slavíka a ten v závěru zaslouženě srovnal. Bod bereme a vzhledem k průběhu hry je asi remíza spravedlivá. Utkání dle mého bez problémů zvládl rozhodčí Michal Chvála.



Sestavy


SK Novosedly n. Než
K. Michal [-] - P. Šafránek [-] , D. Šmíd [-] - P. Kreim [-] , R. Poborský [-] , T. Nohava [-] , D. Kroupa [-] , M. Hladílek [-] , L. Voldřich [-] - R. Kubo [-] - J. Kubata [-]

TJ Sokol Halámky/Hranice
D. Záviš [-] - J. Herzog [-] , L. Slavík [-] , M. Svoboda [-] , M. Slavík [-] , P. Novák [-] , J. Macho [-] (65. P. Lacko [-] ) , P. Trsek [-] , P. Kollmann [-] , A. Havel [-] (55. R. Brůha [-] ) , K. Juráň [-]

ŽK: 23. P. Kreim , 52. J. Kubata , 56. D. Kroupa - 4. L. Slavík , 47. P. Novák , 50. A. Havel .
Hráči zápasu: J. Kubata - R. Brůha , M. Slavík .
Počet diváků: 147. Rozhodčí: CHVÁLA Michal - ERNST Martin, NAGY Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 5. 2018 06:54
Dobrý den paní Kroupová, můžete mi prosím objasnit k čemu všemu jsem tady měl kdy jaké výhrady,když je jich tedy asi podle vás tolik? Hezký den :-)
1. 5. 2018 21:04
Po faulu na J.Kubatu ??, tak to sem byl na jiném zápase.
1. 5. 2018 21:47
Od příštího zápasu můžeš posílat ohlasy k zápasu ty když máš ke všemu výhrady.Hezký večer.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Jan Valenta

Expert: Tomáš Lindourek
Tip experta: výhra hostů

Oba týmy potřebují body k záchraně. Novosedly hrají sice doma, přesto více věřím hostům.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Novosedly minulý zápas trápily Suchdol do poslední chvíle a doma neprohrají.

Tip: remíza