1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:00

16.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studená pouze remizovala s Halámky


Branky


25

Ve druhém jarním kole se studenští poprvé představili na “domácím” hřišti v Kunžaku. Jejich hřiště prochází kompletně rekonstrukcí a proto jej nebudou moci využít po celé jaro. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil bez branek

Hosté z Halámek přijeli do Kunžaku, kde se utkali s dalším horkým favoritem OP celkem Studené a po celý zápas byli rovnocenným soupeřem. Od začátku zápasu se hrál fotbal velmi nízké úrovně, domácí hráli absolutně bez zapálení a agresivity. Tým ze Studené začal očekávanou nátlakovou hrou a na míči byl zpočátku techničtější. Hosté však byli bojovnější a neměli v zápase co ztratit, hrozili především z brejků. Tam se jim však prostřednictvím bratří Slavíků moc nedařilo a vázla lepší komunikace na hřišti. Co jim nešlo dopředu, tak vzadu bezpečně hlídali, především agilního Dvořáka. A tak v první dvacetiminutovce nebyl vážnější okamžik ani na jedné straně. Bohužel přišla hodně nešťastná 23. minuta a po běžném souboji,kterých bylo v utkání mnoho zůstal na zemi ležet hostující obránce Tomáš Trsek.Situace si vyžádala okamžité střídání a příjezd RZS. Hra dále plynula ve stejně dobrém a vyrovnaném tempu bez výraznějších momentů na obou stranách. Studená rozhodně nepředváděla své postavení v tabulce, k čemuž však kolektivním výkonem Halámek neměla usnadněnou pozici. Jediná akce domácích, která stála za povšimnutí bylo vysunutí Dvořáka dlouhým nákopem od Šimánka. Jeho bleskové zakončení hlavou ovšem odvrátil ve 41. minutě na roh hostující gólman Záviš. Dvě minuty před koncem poločasu měl velkou šanci domácí Dvořák, ale hlavou minul.  Do šaten se šlo za stavu 0:0.

Utkání nakonec vítěze nemělo

Po bouřce v kabině domácí doufali, že se hra změní, začnou hrát svou hru, ale marně. Druhý poločas začal přeci jen více aktivněji ze strany domácích, kde byl slyšet zvýšený hlas trenéra z jejich poločasové kabiny. To Halámky měly poklidnější pauzu, protože jejich výkon v první půli byl kolektivní, velmi dobrý a chtěly na to navázat. První opravdu dobré šance začaly přicházet a první byli hosté, když v 54. minutě si postavil k zahrání trestného kopu L. Slavík, dobře vystřelil, brankář domácích kryl a jeho vyraženou střelu nedokázal do brány vrátit hostující Havel. V zápětí z rychlého brejku zahrozila Studená a její záložník donutil Záviše vytáhnout supr zákrok a odvrátit na roh. A konečně v 56. minutě si perfektně vyměnili výborně hrající R. Adensam spolu s mladíčkem Havlem balon,dostali se až na malé vápno, kde však druhý jmenovaný Havel spálil obrovskou tutovou šanci a mohl poslat hosty do vedení. Jeho slabou střelu však domácí Duchoň kryl. Tyto dobré momenty na obou stranách na krátko ustaly a souboj se odehrával především ve středu pole.Až v 71.minutě se dostala konečně ke slovu Studená a z jejich nevinné akce padl první gól, když slabou přihrávku do malého vápna si prakticky hosté dali do branky sami, poté co se nedomluvili a nedokázali razantně odvrátit jako po celou dobu zápasu. Ve zmatku se tak nejlépe orientoval jinak výborně pokrytý Libor Dvořák a poprvé měnil skóre 1:0. Prohru si však v dnešním zápase Halámky nezasloužily a za čtyři minuty bylo srovnáno. To si naběhl na přihrávku Michala Slavíka jeho bratr Ladislav Slavík a s přehledem srovnal podél gólmana - 1:1. V 80. minutě se mohl radovat podruhé, jeho trestný kop na první tyč však skončila mimo. Opařená Studená chtěla za každou cenu urvat vítězství na svou stranu a do příležitostí se dostávala hlavně z trestných kopů čím dále blíže k hostující brance, když některé z nich byly posouzeny ve velkém rozporu. Především ten zahrávaný v 85. minutě z hranice velkého vápna, z kterého však minul Šimánek. Halámky si dnes nezasloužily prohrát a při troše dobré vůle zde mohly urvat dokonce všechny body, domácí určitě nepředvedli optimální výkon a proto dělba bodů byla na místě. Dle posledních zpráv však Halámky přišly o druhého hráče základní sestavy, protože Tomáš Trsek musí na okamžitou operaci s přetrhanými vazy. A to je bez ohledu na sport velká ztráta, ale i vzhledem k práci, rodině a ostatnímu. Přejeme mu všichni brzké uzdravení a doufejme i návrat na fotbalové trávníky.



Ohlasy k zápasu


FK Studená
Petr Adamec (trenér): Bohužel dneska to byl vyloženě tragický výkon. Při vší úctě k soupeři, zápas byl o nás a my jsme ho absolutně nezvládli. Hráli jsme bez nadšení, radosti ze hry, nezasloužili jsme si vyhrát. Bohužel na nás také kosí zranění, k dalším absentujícím se přidal kapitán Adamec a golman Kadlec. Ze zápasu kvůli bolestem zad odstoupil Bartoň a J. Šimánek nastupuje s velkým sebezapřením. Ale dnešní výkon nebyl o absencích, ale o tom, že jsme zápas absolutně odchodili a to mě mrzí nejvíc. Myslím, že jsme ukázali soupeřům nahoře, jak to s námi na jaře asi bude.

TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): Úplně nejdřív chci vyjádřit soucítění s naším obráncem Tomášem Trskem, který se v nevinně vypadající situaci těžce zranil a musí bohužel na operaci. Všichni v týmu mu držíme palce a přejeme brzké uzdravení a návrat na fotbalové trávníky ,pokud to bude možné. Přišli jsme o něho již v 23. minutě a do té doby jsme hráli opravdu dobře. Ještě více jsme se semkli, bojovali jeden za druhého jak to má být. Děkuji celému týmu za předvedenou hru. Nelze nikoho vyzdvihnout, ale když už bych měl, ak perfektní zápas odehrál předstoper R. Adensam, ale i mladíček Adam Havel, který mohl překlopit vítězství na naší stranu. Naše obrana dokázala prakticky vymazat Dvořáka, i když nám dal branku, ke které jsme mu však výrazně pomohli a nahráli. Studená mne svým výkonem zklamala a poté co nás na podzim přehrála, tak nyní nepřesvědčila. Dle mého jsme zcela zaslouženě získali bod a nyní se musíme soustředit na derby se Suchdolem. Velkým stínem pro nás je ztráta již druhého hráče základu, je to až neskutečné co mi máme v tomto směru za smůlu. Doufám, že to již skončí a na dlouho se nám to vyhne.



Sestavy


FK Studená
K. Duchoň [-] - M. Bartoň [-] , L. Makovička [-] , J. Pospíšil [-] , M. Šimánek [-] - J. Šára [-] , T. Přibyl [-] , J. Šimánek [-] , M. Pelej [-] - O. Doležal [-] , L. Dvořák [-] -

TJ Sokol Halámky/Hranice
D. Záviš [-] - P. Kollmann [-] , J. Macho [-] - J. Herzog [-] , M. Slavík [-] , R. Adensam [-] , P. Novák [-] - L. Slavík [-] , T. Trsek [-] , M. Svoboda [-] - A. Havel [-]

Hráči zápasu: R. Adensam , A. Havel .
Počet diváků: 27. Rozhodčí: CHVÁLA Jan - JANÁK Pavel, LOVĚTÍNSKÝ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fotograf, Zpravodaj, Fanoušek - SK Popelín 1932 | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - AC Buk | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Fotograf - TJ Kunžak | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Jako Veleničák budu doufat,že Studená ztratí,ale myslím si, že doma vyhrajou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích