4:1
(2:0)
61. F. Procházka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 16:00

15.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž deklasovala Strmilov


Branky


18. D. Přílepek , 26. D. Přílepek , 55. T. Koudelka , 59. L. Stejskal (p.) - 61. F. Procházka (p.)
0

Stráž nad Nežárkou v patnáctém kole přivítala Strmilov, pro hosty to ale nebyl hezký výlet. Z téměř pětatřicetikilometrové cesty si odvezli čtyřbrankový příděl. Domácí tak začali jarní část velmi dobře a jsou tak v klidném středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Lukáš Stejskal (hráč): V úvodním utkání jarní části OP mužů mohli v 16. minutě skórovat jako první hosté, kteří trefili v rychlém sledu tyč i břevno. Prakticky z protiútoku vysunul technickým obloučkem Irschik Daniela Přílepka a bylo to 1:0. Ve 25. minutě mířili hosté opět pouze do břevna, následoval další rychlý protiútok, Koudelka přihrál D. Přílepkovi a ten si i napodruhé věděl rady a zvýšil na 2:0. Po změně stran přidal další branku v malém vápně důrazný útočník Koudelka po pohledné akci D. Přílepka s L. Chovítkem. Na 4:0 pak upravil skóre z pokutového kopu za hraní rukou L. Stejskal. Chvíli poté úspěšně proměnil penaltu za faul i hostující Procházka a stanovil konečné skóre na 4:1. Zbytek zápasu se již dohrával v poklidné atmosféře.




Sestavy


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - J. Kollár [-] (81. D. Mikloš [-] ) , J. Jančura [-] , J. Kozel [-] , M. Zvára [-] - A. Irschik [-] (46. L. Chovítek [-] ) , P. Völfel [-] , D. Přílepek [-] (88. V. Čurda [-] ) , L. Stejskal [-] - P. Heger [-] , T. Koudelka [-] (85. J. Čada [-] ) -

TJ Jiskra Strmilov
A. Bláha [-] - T. Holec [-] , M. Novák [-] , T. Dohnal [-] , J. Valda [-] (56. M. Dohnal [-] ) - P. Šuba [-] , J. Hanzal [-] (87. M. Přibyl [-] ) , F. Procházka [-] , D. Hanzal [-] , J. Kubíček [-] - O. Nečeda [-]

ŽK: 80. T. Koudelka - 51. P. Šuba .
Hráči zápasu: D. Přílepek , P. Völfel .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - MACHÁČEK Patrik, MACHÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.