1:3
(1:1)
29. F. Tomšík (p.)
67. P. Lexa
90. P. Jaroš
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 14:00

15.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Buk si odvezl všechny body z Chlumu


Branky


10. R. Flaška - 29. F. Tomšík (p.) , 67. P. Lexa , 90. P. Jaroš
0

Poslední Chlum přivítal v prvním jarním kole na domácím hřišti pátý Buk. Domácí dokázali favorita potrápit, bohužel pro ně ale nezískali ani bod a záchrana v soutěži se jim opět vzdaluje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil remízou

První půle přinesla velice pohlednou podívanou s šancemi na obou stranách. Z hostující stránky prvni půlka byla dost špatná působili ustrašeně. Domácí je v prvních patnácti minutách tlačili a dokázali dat po zasluze první gól, když se trefil Radim Flaška. Poté se začínala hra vyrovnávat a hosté se začali dostávat k šancím a vyústila z toho penalta po boji ve vápně Marka Šenkýře kterou Filip Tomšík s přehledem proměnil. 

Hosté odvážejí všechny body

Druhý poločas začal z hostující strany rozhodně aktivněji než ten první. Po pár minutách přišel ošklivý faul sice neúmyslný, ale Jakub Jaroš utkání nedohrál. Pár minut po té přišla akce, kdy z levé strany přišel centr do vápna a po par odrazech se nejlépe orientoval Patrik Lexa a uklidil míč do branky. Další průběh zápasu už byl z hostující strany klidnější a dostávali se do šancí, které končili na neschopnosti bukovských hráčů nebo na hraničních brzdách soupeře. V nastaveném čase po akci Jakuba Korandy šel sám na branku Petr Jaroš, který s přehledem zakončil. Z hostující strany vydřené vítězství, Chlum ukázal, že se chce porvat o záchranu. Nejlepší hráč z AC Buk byl výborný Lukáš Vondrák, který vytáhl výborné zákroky, dále dobrý zápas odehrál stoper Filip Tomšík .



Sestavy


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
S. Valeš [-] - M. Janoušek [-] , M. Bílek [-] (54. J. Flaška [-] ) , J. Hájek [-] , J. Březina [-] (82. M. Smrž [-] ) , R. Flaška [-] (46. T. Bednář [-] ) , P. Eliáš [-] , T. Kamenický [-] , O. Novák [-] , J. Matoušek [-] (46. D. Vlach [-] ) , L. Řepa [-]

AC Buk
L. Vondrák [-] - F. Tomšík [-] , L. Moravec [-] (8. L. Vondráček [-] ) , O. Schmirler [-] , P. Jon [-] - J. Kocourek [-] , O. Jasanský [-] , J. Jaroš [-] (59. P. Smrž [-] ) - P. Lexa [-] (90. J. Koranda [-] ) , P. Jaroš [-] , M. Šenkýř [-]

ŽK: 29. J. Hájek , 72. M. Janoušek , 85. O. Novák - 56. J. Jaroš , 59. P. Jaroš .
Hráči zápasu: F. Tomšík , L. Vondrák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Náprava Miroslav - SAIDL Radek, KOUDELKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.