0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:30

14.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studená si odváží z Hobzí všechny body


Branky


0

První Studená jela do Starého Hobzí s jasným cílem. Urvat tři body a pojistit si první místo. Hosté nakonec předposlední tým přeboru jasně přehráli a nastříleli jim čtyři branky. Dvě branky vstřelil Josef Šimánek a dvě branky kanonýr Libor Dvořák. Byla to tak už jeho devatenáctá trefa v této sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vyhráli první poločas

Z nařízení STK museli obě mužstva absolvovat ještě jarní předehrávku, proto zajížděli studenští ještě v druhé polovině listopadu na hřiště do Starého Hobzí. Spoustu kluků nastupovalo i přes nachlazení a lehké zranění. Hobzí tentokrát nanastoupilo v optimální sestavě a tak hosté měli cestu k bodům trošku ulehčenou. V prvním poločase se hrál fotbal na nerovném hřišti nahoru dolů. Hosté ukazovali větší kvalitu a proto se také zaslouženě dostali do vedení v 17. minutě. Po faulu na hostujícího hráče se k přímému kopu postavil Josef Šimánek a střelou k tyči poslal Studenou do vedení. Nadále se hrál poměrně zajímavý fotbal s šancemi na obou stranách, i hosty několikrát zachránil velmi dobře chytající golman Kadlec. Před poločasem přišel důležitý moment zápasu, kdy studenští odskočili na rozdíl dvou branek. Dlouho nehrající obránce Pospíšil nabídl Liboru Dvořákovi po krásném centru za obranu samostatný nájezd - 0:2. 

Studená si odváží všechny body

Ve druhé půlce hosté už byli daleko aktivnější než domácí a brzo také zápas rozhodli. V 52. minutě vstřelil svůj druhý gól Libor Dvořák, který po přihrávce mezi obránci běžel opět sám na branku a zkušeně obstřelil gólmana Šívra. V 56. minutě po faulu na Dvořáka proměnil bezpečně pokutový kop Josef Šimánek - 0:4. Hosté tedy zaslouženě vyhráli i poslední zápas sezóny a přezimují na prvním místě tabulky OP. 

Statistiky zápasu:

Střely na bránu - 3:9

Střely mimo - 3:10

Rohy - 2:9

ŽK - 2:0



Ohlasy k zápasu



FK Studená
Petr Adamec (trenér): Na zápase jsem bohužel nebyl přítomen, jako asi každý jsem už příliš nepočítal s předehrávkou. Dle kolegů jsme ale vyhráli zaslouženě a za to jsem rád. Smekám klobouk před některými hráči, kteří chtěli nastoupit i přes nachlazení. Celkově jsem s podzimem velmi spokojen, s takovou partou se pracuje jedna radost. Na postup nemyslíme, to je téma pro ostatní. Na jaře naše domácí zápasy odehrajeme nejspíše v Kunžaku, uvidíme jak se s tím popereme.



Sestavy


TJ Dyje Staré Hobzí
D. Šívr [-] - Z. Přikryl [-] , R. Přikryl [-] (65. T. Seidl [-] ) , P. Zejda [-] , P. Distl [-] , H. Bican [-] - D. Malášek [-] , M. Distel [-] - F. Štibich [-] (83. L. Hejda [-] ) , M. Bican [-] , R. Brůžek [-] -

FK Studená
O. Kadlec [-] - T. Lindourek [-] , T. Přibyl [-] , M. Šimánek [-] , J. Pospíšil [-] - M. Pelej [-] , P. Maška [-] (80. P. Šimek [-] ) , J. Šára [-] (65. K. Reidl [-] ) , J. Šimánek [-] - L. Dvořák [-] (85. J. Krizan [-] ) , K. Mitas [-] (58. D. Krasnovský [-] ) -

ŽK: 52. P. Distl , 56. D. Šívr .
Hráči zápasu: P. Maška , O. Kadlec .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Havlík Martin - HAVLÍK Zdeněk, HAVLÍK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.