0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 16:00

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice B proti Šebkovicím B bez bodů


Branky


12

V souboji dvou rezervních týmů skončil v Přibyslavicích zápas šťastněji pro hostující Šebkovice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

 

Velice pěkné utkání měli možnost sledovat fotbaloví příznivci v Přibyslavicích, kde se střetl domácí b-tým s Šebkovickou rezervou. Od úvodního hvizdu nabrala hra vysoké tempo a oba týmy nabídly fanouškům pěknou fotbalovou podívanou. Útočilo se na obě strany, drobnou optickou převahu ale měli domácí borci. Velice pěknou střelou ze střední vzdálenosti se prezentoval Tomáš Kuthan, vystřelený projektil však orazítkoval pouze břevno hostující branky. Dvakrát se v solidní příležitosti objevil domácí Čermák, ale jeho zakončení nemělo gólové parametry a velice podobně dopadl ve velké šanci i Radek Musil. Na druhé straně vychytal samostatný únik hostujícího útočníka Vrbka a s kolegou Pitourem v hostující brance se stali hlavními hrdiny prvního poločasu.

 

Hosté dvakrát udeřili

Po poločasové přestávce bylo zřejmé, že celé utkání rozhodne jedna branka. A tu vstřelili hosté v přesilovce. Domácí obrana byla nekompletní kvůli ošetřováním kapitána Jiřího Pojera v zámezí a tak se míč v 58. minutě odrazil k samotnému Romanu Svobodovi, který se rozhodl vystřelit přímo na domácí svatyni. David Vrbka se po střele natahoval, seč mohl, vzduchem ale plachtil marně. Domácí pak přidali na snaze zvrátit průběh utkání, místo převahy však jejich snažení připomínalo ofenzivní křeč, která se tříštila o dobrou obranu hostů. Se stupňujícím rizikem začali hosté hrozit z protiútoků. Jeden z nich byl zastaven až za cenu nedovoleného zákroku na hranici velkého vápna. K přímému kopu si postavil míč Josef Holčapek, obstřelil zeď a pět minut před koncem utkání podruhé rozvlnil síť za Vrbkovými zády. V samotném závěru hlavičkoval před hostující brankou zcela osamocený Milan Picmaus, ale ani on branku nevstřelil a domácí fotbalisté, tak z utkání vyšli naprázdno.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice B
Račák Petr, trenér: Od úvodního hvizdu nabrala hra vysoké tempo a oba týmy nabídly fanouškům pěknou fotbalovou podívanou. Po poločasové přestávce bylo zřejmé, že celé utkání rozhodne jedna branka. A tu vstřelili hosté v přesilovce.




Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice B
D. Vrbka [-] - J. Pojer [-] (85. D. Ježek [-] ) , F. Holub [-] , M. Čejka [-] , M. Picmaus [-] - R. Musil [-] (74. P. Masopust [-] ) , T. Kuthan [-] , T. Čermák [-] (80. M. Molák [-] ) , J. Štveráček [-] (86. J. Škarvada [-] ) - L. Lopatář [-] , P. Vaněk [-] (70. J. Pacal [-] )

TJ Sokol Šebkovice B
J. Pitour [-] - J. Fejta [-] , R. Svoboda [-] , P. Konvalinka [-] , M. Pecka [-] (86. L. Ryvola [-] ) , P. Durda [-] (90. S. Zikmund [-] ) , M. Hobza [-] (88. M. Roupec [-] ) , D. Večeřa [-] , Z. Eberl [-] , P. Tržil [-] , J. Holčapek [-]

ŽK: 53. M. Hobza , 65. J. Fejta , 88. L. Ryvola .
Hráči zápasu: M. Čejka - J. Pitour .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: RYGL Antonín - VEJMĚLEK František (N), KOŘÍNEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Pavel Vejvoda
Tip experta: výhra domácích

Souboj dvou rezervních týmů rozhodne výhoda domácího prostředí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Administrátor klubu, Hráč - TJ Sokol Přibyslavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích