Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 15:30

15.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FŠ Třebíč musela s Jakubovem otáčet skóre


Branky


10

Vedoucí tým z Třebíče musel po změně stran ukázat svoje umění, když otáčel nepříznivý stav,což se mu nakonec i podařilo

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté svého soupeře zaskočili

 HostéNa půdu suverénní FŠ Třebíč přijel Jakubov, který se bezpečně pohybuje v horní polovině tabulky zaručující záchranu. V Jakubově si na podzim oba soupeři zastříleli a Třebíč zde zvítězila 5:3. Hosté svého soupeře na hřišti v Přibyslavici zaskočili a Pavel Dvořák je poslal překvapivě do vedení 0:1. Domácím se Radkem Ustohalem podařilo ve 21. minutě vyrovnat, ale Tomáš Kosmák vzal vedení hostům zpět -1:2.

Domácí překvapení nepřipustili

Až ve druhé půli se začali domácí více prosazovat a Tomáš Růžička v 55. minutě vyrovnal na 1:1. V 66. minutě pak šli domácí zásluhou Tomáše Krajča poprvé do vedení -3:2. Když dal v 74. minutě Vojtěch Prchal na 4:2, zdálo se rozhodnuto. Ale v 80. minutě ještě zadělal na drama Tomáš Kosmák brankou na 4:3. Domácí si však vítězství vzít už nenechali.



Ohlasy k zápasu


SK Fotbalová škola Třebíč
Křen Filip, trenér: Před utkáním jsme museli sáhnout k pěti změnám v sestavě, což se projevilo na kvalitě naší hry v první půli, která nám nevyšla a hosté se dostali do zaslouženého vedení. V druhé půli, už jsme byli důraznější, agresivnější a podařilo se nám celkově ovládnout hřiště. Třemi krásnými brankami jsme otočili skóre a zaslouženě vyhráli. Jakubov u nás zanechal velmi sympatický dojem. Ukazuje se, že Tomáš Pospíchal se svým mužstvem pracuje dobře a pevně veřím tomu, že své soupeře zejména na domácím hřišti budou jeho svěřenci válcovat.




Sestavy


SK Fotbalová škola Třebíč
V. Šimeček [-] - T. Růžička [-] , P. Kousal [-] , J. Zábrodský [-] , K. Pislcajk [-] - J. Roupec [-] (78. . Křivánek [-] ) , M. Ustohal [-] (84. J. Hricák [-] ) , O. Kühweg [-] (59. T. Krajčo [-] ) , L. Hráček [-] - T. Beran [-] , M. Jaša [-] (70. V. Prchal [-] )

Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - M. Dunkler [-] , J. Novák [-] , M. Chalupa [-] (85. J. Smetana [-] ) , Z. Zika [-] , T. Kosmák [-] , P. Dvořák [-] , T. Vrbka [-] (38. V. Vejmelka [-] ) , J. Dostál [-] , R. Říha [-] , R. Jelínek [-]

ŽK: 65. M. Jaša , 81. V. Prchal , 90. L. Hráček - 10. T. Vrbka , 63. M. Dunkler , 87. Z. Zika .
Hráči zápasu: M. Ustohal - T. Kosmák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOVÁŘ Zdeněk - VAVŘÍNEK Pavel (N), POSPÍCHAL Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Miloš Mezlík
Tip experta: výhra hostů

První prohra Fotbalové školy Třebíč příjde již tento víkend. Bude to těžký zápas, ale hosté si body odvezou. Třebíči budou chybět zvučná jména a právě tento faktor ovlivní celé mužstvo.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích