1:5
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:30

14.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice B doma nestačily na Okříšky B


Branky


15. P. Vejmělek - 9. O. Dufek , 12. P. Netolička (p.) , 20. O. Dufek , 55. K. Vostal , 65. M. Kšír
8

Okříšky B zaznamenaly svou již osmou výhru v řadě a opět si upevnili jasně druhé místo tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v první půli dominovali

K utkání 14. kola zavítali do Přibyslavic sousedé z Okříšek. I když oba stadionu dělí vzdušnou čarou pouze pár kilometrů, v tabulce dělilo před utkáním oba týmy 18 bodů. Už od začátku začali hosté potvrzovat, že na druhém místě nejsou náhodou a byli aktivnějším týmem. Za tuto aktivitu byli hosté odměněni hned v deváté minutě, když otevřel gólový účet utkání Ondřej Dufek. Úvodní branka hosty dostala do sedla a jejich tlak nakonec vyústil ve druhou branku utkání. Po kontaktu Radka Musila s útočícím hráčem v pokutovém území nařídil hlavní rozhodčí ve 12. minutě penaltu, kterou zkušeně proměnil Patrik Netolička.  O tři minuty později rozehrával standardní situaci domácí Lubomír Venhoda, který se dvakrát nerozmýšlel a vypálil míč přímo na branku. U odraženého míče byl nejrychleji Petr Vejmělek, který nabídnutou šancí nepohrdl a skóroval. Domácí se snažili o vyrovnání, ale místo toho udeřil na druhé straně znovu Ondřej Dufek a završil tak poločasové skóre na 1:3.

Hosté ve druhé půli přidali další dva góly

Ve druhém poločase se očekávala snaha domácích o zvrat výsledku, ale byl to hostující Karel Vostal, který se v 55. minutě prosadil a navýšil vedení svého celku na tříbrankové. Poté si dvě brankové příležitosti vytvořil domácí David Svoboda, který dvakrát pronikl do vápna, ale ani v jednom případě hostující branku nakonec neohrozil. V 59. minutě unikl domácím obráncům znovu Ondřej Dufek, ale jeho zakončení prolétlo vedle šibenice domácí svatyně a hostující kanonýr tak hattrick nezavršil. V šedesáté minutě byl totiž vystřídán Miroslavem Kšírem, který se po pěti minutách na hřišti ihned prosadil. Zbývající minuty už se utkání spíše dohrávalo a žádný z týmů už se nedokázal gólově prosadit. Utkání tedy skončilo výsledkem 1:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice B
Račák Petr, trenér: Už od začátku začali hosté potvrzovat, že na druhém místě nejsou náhodou a byli aktivnějším týmem a zcela zaslouženě vyhráli.




Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice B
M. Čejka [-] - F. Holub [-] (70. J. Škarvada [-] ) , M. Molák [-] , J. Skrobikowski [-] , J. Pojer [-] - P. Mícek [-] , R. Musil [-] (79. D. Vrbka [-] ) , L. Venhoda [-] , D. Svoboda [-] - J. Štveráček [-] , P. Vejmělek [-] (65. D. Ježek [-] )

SK Huhtamaki Okříšky B
M. Hvězda [-] - O. Dufek [-] (60. M. Kšír [-] ) , K. Vostal [-] (75. J. Dokulil [-] ) , P. Netolička [-] , J. Jeřábek [-] , M. Zeman [-] , T. Binka [-] , F. Rampír [-] , P. Molák [-] (46. J. Vochyán [-] ) , M. Večeřa [-] , J. Jůza [-]

ŽK: 30. O. Dufek .
Hráči zápasu: O. Dufek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KAŇKA Josef - SVOBODA Vladimír (N), SUCHÁNEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

V souboji dvou rezervních týmů se body nejspíš spravedlivě rozdělí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích