P. Karas 65.
M. Holubář 87. (p.)
2:1
(0:0)
85. J. Bruzl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 10:15

20.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov- Nárameč B zvládl s Radkovicemi zápas o přežití


Branky


65. P. Karas , 87. M. Holubář (p.) - 85. J. Bruzl
11

Ve velmi důležitém zápase o setrvání v soutěži domácí Budišov- Nárameč B i díky gólu v závěru zápasu uchoval naději na záchranu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V záchranářském zápase přijel do Nárameče tým z Radkovic, který dokázal na podzim na svém hřišti zvítizit 2:1. Od začátku utkání byli domací o něco lepším týmem, zápas byl zajímavý, ale v první půli se diváci branky nedočkali.

Infarktový zápas skončil výhrou domácích

 Ve druhém poločase se jako první prosadili domácí, které poslal v 65. minutě do vedení Pavel Karas - 1:0. Hosté se snažili o vyrovnání, což se jim nakonec podařilo v 85. minutě Jakubem Bruzlem - 1:1. Vypadalo to, že tento gól bude znamenat dělbu bodů, ale naštěstí pro domácí dvě minuty po srovnání stavu rozhodčí nařídil penaltu proti Radkovicím, kterou proměnil Milan Holubář - 2:1. Hosté měli ještě velice nebezpečnou šanci v poslední minutě, ale nepodařilo se jim skórovat. Domácím se podařilo vybojovat velice důležité tři body v zápase.



Ohlasy k zápasu


FC Budišov - Nárameč B
Věžník Štěpán, hráč: Od začátku jsme byli o něco lepším týmem, zápas byl zajímavý až v posledních minutách, kdy byl stav 1:1, naštěstí 2 minuty po srovnání stavu rozhodčí nařídil penaltu proti Radkovicím, kterou proměnil Milan Holubář, hosté měli ještě velice nebezpečnou šanci v poslední minutě, ale nepodařilo se jim skórovat. Podařilo se nám urvat velice důležité tři body.




Sestavy


FC Budišov - Nárameč B
Š. Věžník [-] - D. Věžník [-] , P. Karas [-] , L. Jura [-] , Š. Mareček [-] , L. Vala [-] , D. Čech [-] , M. Pavlíček [-] , D. Pavlíček [-] , O. Doležal [-] , M. Holubář [-]

SK Radkovice
V. Štolz [-] - M. Hlouch [-] , J. Bruzl [-] , J. Pekárek [-] , L. Hofman [-] , M. Němec [-] (64. R. Žák [-] ) , Z. Nykrmajer [-] , L. Diviš [-] , V. Zahradník [-] , J. Nemeškal [-] , L. Kočí [-]

ŽK: 4. D. Čech , 41. M. Pavlíček - 41. M. Němec , 88. Z. Nykrmajer .
Hráči zápasu: O. Doležal - V. Štolz .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: NAVRKAL Ivo - MEZLÍK Roman (N), DOBROVOLNÝ Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Man Tomáš
Tip experta: remíza

Domácím to na jaře podle výsledků očividně skřípe - navíc po minulém víkendu mají po výprasku z Dukovan mají co napravovat. Ani hosté na tom nejsou dobře - navíc se jim opět v minulém kole vykartovala opora záložní řady Míra Pitor, který bude citelně chybět. Oba týmy se tak nakonec rozejdou smírně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Budišov v minulém kole schytal debakl a pokud nechce do IV. třídy bude muset bezpodmínečně zvítězit.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - FK Rudíkov | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích