Rapotice B nakonec tři body urvaly


Branky


11

Domácí tým sice prohospodařil dvougólový náskok, přesto si vítězství vybojoval v závěru

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým dvakrát udeřil

Od začátku utkání se hrál vyrovnaný fotbal s náznaky šancí na obou stranách. Postupem času však byli aktivnější domácí, kteří se snažili diktovat tempo hry a hrozili zejména přes Němce. Březník spoléhal na protiútoky, v přechodové fázi se mu poměrně dařilo, ale finální řešení akcí hostům povětšinou nevycházelo podle představ. Nejblíže vstřelené brance byl za hosty Zedníček, ale své dvě dobré možnosti proměnit nedokázal. I přes několik šancí na obou stranách přišli dva góly až v závěru poločasu a z obou se radovali domácí. Nejprve měl ve 39. minutě dobrou příležitost Strašák, který rozehrával přímák z 25 metrů. Radim sice trefil pouze zeď, ale ještě se dostal k odraženému míči a parádní dělovkou jej angličákem poslal do sítě. Než se stihl Březník z inkasované branky oklepat tak přišla druhá branka z kopačky Zezuly, který postupoval z levé strany až do vápna a prudkou střelou na přední tyč překvapil Vlastu Zedníčka, jenž nejspíše očekával přihrávku na nabíhající hráče. 

Hosté sice srovnali, ale body si neodvezli

Zkraje druhého poločasu tempo opadlo a příliš šancí k vidění nebylo. Zlom nastal 52. minutě, kdy se z nenápadné akce prosadil Michal Flesar. Vyrovnání Březníku přišlo v 57. minutě, kdy hosté rozehráli trestňák na přední tyč. Brankář Ješina si vybral slabší chvilku, míč neudržel a ještě podklouzl, čehož využil Jarda Franěk a srovnal. Poté se oba týmy snažily výsledek otočit na svou stranu, ale střelcům jakoby se přestalo dařit. Rozuzlení přinesla až 86. minuta, kdy zaváhání bránícího hráče využil Petr Matoušek, střelou po zemi překonal Zedníčka a zajistil domácím důležité tři body. 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: Z mého pohledu jsme měli hru v první půli pod kontrolou a zaslouženě se ujali vedení. Hosté hrozili z občasných brejků, ale naštěstí selhávali ve finální fázi. Ve druhé půli jsme zápas zbytečně zdramatizovali a po dvou našich chybách přišlo vyrovnání. Nás ve druhé půli nejvíce trápili jednoduché chyby při rozehrávce a ztracené balóny před pokutovým územím hostů, z čehož následně pramenily rychlé protiútoky Březníku. Přesto jsme si vytvořili dostatek šancí a nakonec jsme byli šťastnější, když po chybě obránce vyrovnal Petr Matoušek. Z kontextu celého utkání je naše vítězství zasloužené.




Sestavy


FC Rapotice B
A. Ješina [-] - M. Oščádal [-] (46. A. Chatrný [-] ) , M. Sobotka [-] (46. P. Matoušek [-] ) , M. Dvořáček [-] , R. Strašák [-] , V. Němec [-] , R. Zezula [-] (72. L. Man [-] ) , P. Císař [-] (79. T. Laš [-] ) , M. Dobeš [-] , D. Slaný [-] , J. Tesař [-]

TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - M. Flesar [-] - J. Zedníček [-] , Š. Malach [-] (84. M. Sýkora [-] ) , D. Křivánek [-] , O. Horký [-] , J. Franěk [-] , P. Flesar [-] , F. Horký [-] , L. Rybníček [-] , M. Stříž [-]

ŽK: 39. M. Sobotka , 57. D. Slaný .
Hráči zápasu: P. Císař - J. Franěk .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HOLÝ Petr - VÍDENSKÝ Bohumil, ZIMA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - HOLÝ Petr: 4
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 8
Zázemí: 5
Výkon domácích - FC Rapotice B: 7
Výkon hostů - TJ Sokol Březník: 7
Hráč utkání - domácí: Radim Strašák
Hráč utkání - hosté: Petr Flesar

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Vyrovnaný zápas dvou vyrovnaných soupeřů. Bude záležet také jak bude posílen domácí rezervní tým.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - FK Rudíkov | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích