1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:00

17.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov je zase blíže vysněnému postupu


Branky


55. M. Němec - 7. O. Štolpa , 52. M. Mikyska (p.) , 63. M. Skryja
11

Další výhrou si fotbalisté Rudíkova zajistili v Radkovicích suverénní vedení v soutěži

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se prosadili jako jediní

Hosté se hned od počátku utkání snažili ohrozit branku domácího týmu. Ve 4. minutě vyzkoušel střelu z cca 30 metrů Štolpa a míč skončil těsně nad břevnem. V 7. minutě se Štolpa dočkal branky, Trnka P. kopal trestný kop téměř z poloviny hřiště do vápna domácího týmu, míč mezi obránci propadl ke Štolpovi a ten posílá míč do sítě. V 10. minutě to byl předstoper hostů Mikyska, který se pustil do útočení a svůj průnik zakončil střelou z 30 metrů, brankář nejprve „štíplavý“ míč vyrazil a na dvakrát jej pak chytil. Ve 14. minutě vyslal kapitán hostů Nožička ke zteči Trnku J., ale ten poslal slabou ránu brankáři do rukou. V 16. minutě přišel centr hostů do vápna domácího týmu a tam byl opět Štolpa, ale tentokrát míč skončil na tyči domácí branky. Ve 30. minutě se zahrozili i domácí hráči, zahrávali nebezpečný rohový kop a Skryja M. odhlavičkoval na aut. Hosté si vybírali slabší okamžiky utkání a mohli za to být potrestáni, ve 32. minutě si na centr mezi obranu hostů naběhl Němec a šel sám na brankáře, v rozhodujícím okamžiku však o míč zaškobrtl a vracející se Trnka P. míč odkopl do bezpečí. V 35 minutě to byli hosté, kteří zatápěli obraně domácího týmu, ke střele se ve vápně dostal Štolpa, trefil bránícího hráče, míč se pak dostal k Trnkovi J. a jeho střelu srazil obránce na rohový kop. Poslední šanci prvního poločasu měli hosté v 39. minutě, kdy Štolpa, Skryja M. a Trnka J. šli do přečíslení tři na dva, nakonec zakončoval Trnka J. a trefi  pouze nohy brankáře. Hosté museli do poločasu ještě vystřídat zraněného kapitána Nožičku.
 

Hosté si výhru pohlídali

Začátek druhého poločasu patřil opět hostům, v 52. minutě šel do zakončení hlavou ve vápně domácího týmu Skryja M., ale místo míče mu skončila na hlavě kopačka domácího stopera a následoval pokutový kop, který Mikyska proměnil. Dvoubrankové vedení však netrvalo dlouho, v 52. minutě hosté na hranici vlastního velkého vápna váhali s odkopnutím míče a o míč přišli, následoval centr do vápna hostů, kde se prosadil Němec a snížil na 1:2. V 60. minutě zahrávali domácí rohový kop a po závaru míč před prázdnou bránou odkopl hostující stoper Pažourek. V 62. minutě měli domácí možnost zahrávat trestný kop z hranice velkého vápna, míč si postavil Růžička a míč směřoval pod břevno hostující branky, výtečný zákrok hostujícího brankáře Doležala, který míč vyboxoval nad břevno. V 64. minutě pro změnu měli možnost zahrávat trestný kop hosté, Trnka P. z trestného kopu vystřelil na bránu, brankář s problémy vyrazil, k míči doběhl Koch, dal přihrávku pod sebe na Trnku P., který okamžitě poslal míč do vápna na hranici pokutového kopu, kde byl nikým nehlídán Skryja M. a ten nedal brankáři šanci. Tato branka hosty uklidnila, zaměřili se na bránění a čekali na případný brejk. Rychlý brejk přišel v 69. minutě, hosté zahráli z vlastní poloviny nákop za obranu domácího týmu, tam si zaběhl Skryja M. a šel sám na brankáře, ten vyběhl před velké vápno a jak ho Skryja M. přehazoval, tak zahrál rukou. Za to uviděl brankář ŽK, ale to mu „bylo málo“ a tak začal hlasitě protestovat a viděl druhou ŽK a šel předčasně do sprch. Brankáře vystřídal hráč z pole a hosté zahrávali trestný kop těsně před velkým vápnem, míč si postavil Mikyska a poslal přízemní střelu k tyči, tam však výtečně nohama vykopl míč „náhradní“ brankář Nemeškal, míč šel ke Skryjovi M. a ten jej poslal do sítě, pomezní rozhodčí však signalizoval ofsajd a hlavní jej odpískal. Do konce utkání se už nic zajímavého neudálo, hosté nedokázali navýšit skóre proti oslabenému soupeři a domácí již neměli sil ke zdramatizování utkání.



Ohlasy k zápasu



FK Rudíkov
Trnka Jaromír, trenér: Naší povinností bylo vyhrát a to se nám podařilo.



Sestavy


SK Radkovice
M. Smetana [-] - J. Pekárek [-] , T. Růžička [-] - Z. Nykrmajer [-] , R. Odstrčil [-] (81. L. Štolz [-] ) , V. Konya [-] (60. V. Zahradník [-] ) , M. Pitor [-] - L. Pekárek [-] (62. L. Diviš [-] ) - V. Štolz [-] , J. Nemeškal [-] , M. Němec [-] (76. R. Žák [-] )

FK Rudíkov
L. Doležal [-] - J. Pažourek [-] , D. Lehký [-] - P. Trnka [-] , M. Mikyska [-] , L. Nožička [-] (41. R. Votava [-] ) , J. Trnka [-] (70. J. Dobrovolný [-] ) , V. Skryja [-] , J. Koch [-] - M. Skryja [-] , O. Štolpa [-]

ŽK: 16. M. Němec , 44. R. Odstrčil , 69. M. Smetana , 86. M. Pitor - 11. V. Skryja , 30. M. Skryja , 40. J. Koch , 75. O. Štolpa . ČK: 69. M. Smetana .
Hráči zápasu: P. Trnka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KALÁŠEK Martin - SÝKORA Milan (N), DOBROVOLNÝ Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Filip Nováček
Tip experta: výhra hostů

Tohle utkání vidím jako jednoznačné vítězství hostů. I když hřiště bude hrát proti nim.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - FK Rudíkov | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů