Koněšín si s Březníkem body podělily


Branky


1

Remízou skončil zápas v Koněšíně. Hosté dokázali vyrovnat zápas hned po změně stran

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

 

První jarní zápas, byť se odehrával za poměrně chladného počasí, by se dal charakterizovat spíš vlažným výkonem, který odpovídal tomu, že oba týmy byly nerozehrané a pratkticky poprvé mohly hrát na přírodním trávníku. První dvacetiminutovka se tak nesla v duchu –„kdo mě to budí ze zimního spánku...“. Teprve až pak se do první vážné šance dostali domácí, kdy zprava centrující Š.Dvořák našel ve vápně Moczára, ten ale našel jenom náruč připraveného brankáře hostů. V polovině prvního poločasu si oba aktéři akci zopakovali, kdy po výkopu domácího brankáře a díky podklouznutí (a také zranění) obránce Ptáčka měl Š.Dvořák usnadněnou situaci a díky akci 2 na 1 měl situaci usnadněnou i zakončující Moczár, který si tak připsal za Koněšín střelou z malého vápna svoji první branku – 1:0. Do poločasu se už nic kloudnějšího neudálo a tak se šlo do kabin za těsného vedení domácího celku.

 

 

 

Hostům se podařilo vyrovnat

   Koněšín nezachytil nástup do poločasu druhého...nejprve se do více než slibného zakončení dostal hostující Musil, aby ho  tentokrát úspěšně o minutu později napodobil Požár – 1:1. Po vyrovnání i tak slabá úrověň zápasu ještě více upadla a hrála se tak spíše kopaná plná nepřesností, častého autového vhazování a fotbalové nudy. Konečná remíza je tak asi spravedlivá...oba týmy byly k poražení...ale ani jeden tým by si za předvedený výkon plný bodový zisk nezasloužil.

 

  

 



Počet diváků: 90. Rozhodčí: RYGL Antonín - SVOBODA Ondřej, MUSIL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 4. 2018 07:25
Plně souhlasím s autorem článku :-)