3:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:30

13.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebenice otočili zápas s Radkovicemi


Branky


0

Dlouho odolávaly hostující Radkovice Třebenicím, které nakonec během patnácti minut otočili zápas ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

V prvním jarním kole se utkali dva sousedé z tabulky, které od sebe dělil pouhý jeden bod. Oba týmy se při reorganizaci soutěže pohybují na hraně sestupu. Radkovice ale podzimní duel na své půdě nezvládly a podlehly Třebenicím 2:0. Do zápasu vstoupili domácí velice dobře a hned v 1 min. mohli vést jedna nula, když z rohového kopu Jaroš hlavičkou poslal míč do tyčky hostující branky. Poté si vypracovali několik slibných brankových příležitostí. V jejich zakončení, tyto situace řešili zbrkle, nebo složitěji než bylo třeba. Soupeř hrozil pouze z ojedinělých protiútoků, kdy však v 14. min. prošel obranou hostující  Pekárek a postupoval sám na domácího brankaře Nykla, kterého obstřelil  a vstřelil první branku na 0:1. Po vstřelení vedoucí branky hosté převzali iniciativu a začali přehrávat domácí mužstvo. Ve 25. min. byl vyloučen brankař domácích Nykl za sražení hostujícího útočníka,  před velkým vápnem. Od teto doby domácí hráli v deseti. Hosté mohli  zvýšit na 0:2 ve 35. min, z pokutového kopu, který  kopal  hostující Pekárek, ale  nedal.  Ve 36. min. přišel na hřiště domácí Čtvrtníček  za Fialu a hra se vyrovnala . Do kabin šli tedy domácí s jednobrankovým mankem.

Domácím se podařilo otočit vývoj utkání

 Ve druhém poločase domácí přidal na obrátkách a  začali hosty přehrávat.  V probíhající 65. min. na půlicí čáře vybojoval míč Jiří Čtvrtníček, který prokličkoval hostující obranou a s ledovým klidem vstřelil branku na 1:1. V 75. min. byl vyloučen hostující Pitor po 2 žluté kartě (faul,a za ruku). V 76. min. domácí dostal do vedení  Furiš hlavou po centru Čtvrtníčka  z pravé strany.  Pak v 80. minutě domácí barvy poslal do dvoubrankového vedení Čermák M. z pokutového kopu. Soupeř pak už pouze korigoval tři minuty před koncem zápasu na 3:2 gólem Pekárka. 



Ohlasy k zápasu


Horácký klub Třebenice
Hrbáček Ladislav, trenér: Dá se říci, že zisk tří bodů v tomto zápase si domácí za bojovnost zasloužili.




Sestavy


Horácký klub Třebenice
A. Nykl [-] - M. Čermák [-] , P. Vrbka [-] , J. Fiala [-] , V. Fiala [-] (31. J. Čtvrtníček [-] ) , M. Ondráček [-] (25. V. Palát [-] ) , J. Jaroš [-] , M. Machát [-] , M. Furiš [-] , M. Ondráček [-] , L. Buchal [-]

SK Radkovice
M. Kašparides [-] - Z. Nykrmajer [-] , V. Zahradník [-] , M. Pitor [-] , J. Pekárek [-] , L. Kočí [-] , J. Bruzl [-] , J. Nemeškal [-] (66. R. Žák [-] ) , L. Pekárek [-] , R. Odstrčil [-] (32. L. Štolz [-] ) , V. Štolz [-]

ŽK: 10. J. Fiala - 19. V. Štolz , 30. M. Pitor . ČK: 25. A. Nykl - 75. M. Pitor .
Hráči zápasu: J. Čtvrtníček - L. Pekárek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: NOVOTNÝ František - ŠABACKÁ Lucie, CEJPEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.