R. Šoukal 38. (p.)
1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2018 16:30

26.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výčapy vezou ze hřiště Pyšelu výhru


Branky


38. R. Šoukal (p.) - 19. L. Jeleček (p.) , 38. T. Pecka , 51. M. Semerád , 86. T. Matoušek
15

V posledním zápase sezóny si fotbalisté Výčapů připsali vítězství na půdě nováčka v poměru 4:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy proměnily po jedné penaltě

Poslední kolo letošní sezóny Pyšel na domácím hřišti přivítal Výčapy. Obě mužstva hrají pěkný střed tabulky a v tomto zápase si mohli pouze Výčapy vylepšit právě jen postavení v tabulce.  Do zápasu vstoupili lépe hosté, byly o malinko aktivnější, ale hra byla poměrně vyrovnaná. V 19. minutě rozhodčí nařídil pokutový kop proti domácím, který s jistotou proměnil hostující Jeleček- 0:1. To hosty nakoplo a ve hře byli lepší. Ve 38. minutě využil Pecka zaváhání domácí obrany a zvýšil na – 0:2. O chvíli později zahrávali domácí přímý kop za hranicí vápna. Při pokusu hlavičkovat míč byl v pokutovém území sražen domácí útočník a rozhodčí tak vyrovnal zápas v počtu pokutových kopů. K pokutovému kopu se postavil domácí Šoukal R. a snížil na 1:2. 

 

Hosté si vedení pojistili

Druhý poločas byli lepší domácí, měli více balón na noze, ale ke kloudné akci, která by skončila brankou se nedostali. V 51. minutě Semerádovi krásně zpracoval balón domácí Skryja a první jmenovaný se řítil sám na brankáře, kdy tvrdou umístěnou ránou zvýšil na 3:1. V 86. minutě na konci zápasu ještě přidal branku Matoušek a ukončil tak zápas se skórem 1:4. Domácí Pyšel tak první sezónu v okresním přeboru ukončil na 8. místě. Výčapy se vyhoupli na 5. místo tabulky. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pyšel
Tůma Ondřej, hráč: Hosté si výhru zasloužili. Nemuselo to skončit takovým brankovým rozdílem, ale ve hře byli lepší. My jsme na první sezónu v okrese s osmým místem docela spokojeni. V podstatě celé jaro se nám příliš nedařilo, měli jsme spoustu zranění, která hodně zasáhla do sestavy. I přesto, že jsme skoro celé jaro sestavu lepili, tak jsme se s tím poprali. Za to klukům děkuji. V další sezóně se popereme o lepší umístění.




Sestavy


TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - R. Šoukal [-] , O. Adam [-] - F. Dvořák [-] (85. M. Kubín [-] ) , J. Skryja [-] , J. Tůma [-] , M. Rohovský [-] (61. D. Moudrý [-] ) , O. Tůma [-] , D. Šabacký [-] , L. Tůma [-] , D. Šubert [-] (89. L. Šoukal [-] )

Sokol Výčapy
J. Trojan [-] - O. Pánek [-] , D. Matoušek [-] (75. M. Veselka [-] ) , T. Matoušek [-] , M. Semerád [-] (79. L. Kašpárek [-] ) , T. Pecka [-] , R. Kafka [-] , J. Jeleček [-] , L. Jeleček [-] (46. J. Kopeček [-] ) , V. Nikrmajer [-] , J. Dolák [-]

ŽK: 16. D. Šubert - 21. L. Jeleček , 30. T. Matoušek , 74. D. Matoušek , 74. J. Jeleček .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: KALÁŠEK Martin - CHROMÝ Karel, ŠOUKAL Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Jan Kolman
Tip experta: remíza

Ani jeden tým se již nikam nepotlačí a bude to vidět i na výsledku-nerozhodně a padnou jen 2 branky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích