Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 16:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postupující Přibyslavice nepolevují


Branky


17

Jasný vítěz Okresního přeboru z Přibyslavic si i nadále udržuje skvělou formu, kterou tentokrát odneslo Jemnicko B

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvou úvodních minutách padly dva góly

Přibyslavice jako již jistý účastník Okresního přeboru přivítal na svém hřišti sestupem ohrožené Jemnicko B se kterým na podzim svedl vítěznou bitvu s hokejovým výsledkem 6:3. 

Domácí vstoupili do zápasu svižně a hned v úvodu utkání se jim podařilo vstřelit branku, kterou obstaral Škorpík. O minutu později bylo vyrovnáno, když utekl domácí obraně hostující útočník a s pomocí tyče vyrovnal. O několik málo minut později se Svoboda protáhl po pravém křídle až do vápna a jeho centr si  nešťastně trefil do vlastní branky hostující obránce a domácí se tak dostali znovu do vedení. Na rozdíl dvou branek zvýšil po krásné akci Venhoda, který nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci. Do poločasu ještě měli oba týmy po jedné velké šancí, ale bez využití.

 

Domácí skóre navýšili

 

Druhý poločas začali opět aktivněji domácí, ale jejich šance zůstaly nevyužity. Až v 69. se mohli domácí fanoušci radovat, když svůj druhý gól v utkání vstřelil Škorpík a zvýšil na 4:1. Už to vypadalo, že se zápas dohraje bez změny skóre, ale proti byl domácí Lukáš Matějek, který nejprve střelou k tyči zvyšoval na 5:1 a minutu před koncem z téměř totožné pozice upravil stav na konečných 6:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice
Sekerka Lukáš, hráč: Do utkání nastoupili obě mužstva velmi zprudka. Nejprve se prosadili domaci, kdy elegantní střelou na zadní tyč zakončil Škorpík. Poté se prosadili hosté, ale byl to jejich záchvěv v utkání. Poté se již prosazovali domácí, jenž postupně navyšovali skóre. Za zmínku stojí především poslední gólová akce, která byla opravdu krásná a snese velni vysoké parametry. Domácí borci potěšili fanoušky a zajisté budou v dobrých výkonech pokračovat i nadále.




Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
F. Novák [-] - M. Kopeček [-] , J. Skrobikowski [-] , P. Šárka [-] , D. Svoboda [-] - J. Kovář [-] (77. T. Kuthan [-] ) , M. Matějek [-] , V. Škorpík [-] , L. Venhoda [-] - L. Lopatář [-] (86. L. Sekerka [-] ) , R. Musil [-] (62. L. Matějek [-] )

1. FC JEMNICKO B
Z. Bártů [-] - P. Tesař [-] (78. L. Sevelda [-] ) , K. Tesař [-] , P. Nevrkla [-] , J. Svoboda [-] (46. O. Malotín [-] ) , L. Smetana [-] (61. M. Sevelda [-] ) , M. Sevelda [-] , L. Niederhofer [-] , R. Komenda [-] , O. Tesař [-] , D. Smetana [-]

ŽK: 39. J. Kovář .
Hráči zápasu: V. Škorpík .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - TORMOVÁ Vlasta, VEJMĚLEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Jan Kolman
Tip experta: výhra domácích

Celou sezónu dávám na výhru Přibyslavic a celou sezónu se mi to vyplácí. Nebudu to měnit ani proti Jemnicku a dávám na jasnou výhru domácího krajského celku. Lopík si upevní první pozici v tabulce sniperu a Kovča ukáže, že věk je jenom číslo.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích