Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov si veze ze Studence výhru


Branky


18

V záchranářském zápase se ve Studenci radovali hosté z Chlístova i díky přesné mušce Romana Hrušky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roman Hruška úřadoval

Hned v 1. minutě zaběhl Pokorný za domácí obranu, obhodil si brankáře Hájka, ale jeho střela skončila na tyči. V 6. minutě Mrňa Karel po pravé straně zatáhl míč, nacentroval do šestnáctky, ale Komárek měl míč přes nohu a trefil pouze tyč.  V 7. minutě Svoboda orazítkoval druhou tyč domácí brány. V 9. minutě Mrňa Karel poslal do šance Nováčka, ale ten přestřelil. V 11. minutě Hruška zatáhl míč po levé straně, nacentroval Kocmánkovi, ten z voleje bránu přestřelil. V 16. minutě se Hruška proběhl  po levé straně tak šikovně, že se dostal na dostřel brány, z úhlu, 0:1. Ve 21. minutě pokus Svobody skončil nad bránou.  Ve 25. minutě trestný kop skončil u Hrušky u vzdálenější tyče brány a snadno skóroval - 0:2. Ve 27. minutě Hruška opět utekl domácí obraně a po zemi k tyči upravil na 0:3. Ve 29. minutě střela Michala  Mrni skončila nad. Ve 42. minutě Nejedlého pokus orazítkoval spojnici tyče a břevna.

Hosté i po pauze nadělovali

V 51. minutě Kovář nacentroval a Hrbáček hlavou zvyšoval na 0:4.  V 54. minutě prakticky z půlicí čáry utekl Hruška, šel sám na bránu, střela po zemi podél brankáře a 0:5. V 62. minutě se po zaváhání obrany dostal k míči Svoboda, vystřelil a míč skončil opět v síti- 0:6. V 69. minutě jediný zásah domácích po centru Komárka uskutečnil Nováček Jiří -1:6. Poté následovalo několik dalších šancí hostů, ale bez úspěchů. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Studenec
Prokop Pavel, trenér: Dnešní vysoké skóre plně odpovídá hře.

SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: Musím smeknout před domácími hráči, kteří i přes to, že prakticky po celý zápas prohrávali velkým brankovým rozdílem hru nezabalili a pořád i za takto nepříznivého stavu se snažili s výsledkem něco udělat. Zejména v prvním poločase byli minimálně vyrovnaným soupeřem a jenom díky neproměnění i těch nejvyloženějších šancí bylo pro ně tříbrankové manko vcelku kruté. Vypracovali si v prvním poločase přinejmenším stejné množství brankových příležitostí jako my, ale na rozdíl od nás je nedokázali proměnit. Vítězstvím na soupeřově hřišti jsme si do tabulky připsali pro nás velice důležité tři body.



Sestavy


TJ Sokol Studenec
F. Hájek [-] - M. Mrňa [-] , J. Nováček [-] , P. Matějek [-] , T. Nejedlý [-] (78. R. Kryštof [-] ) , P. Rousek [-] (3. F. Komárek [-] ) , K. Mrňa [-] , V. Kučerňák [-] , M. Chalupa [-] , O. Vrba [-] , P. Matějek [-]

SK Slavia Chlístov
J. Veleba [-] - J. Uhlíř [-] , D. Brestovský [-] , L. Hrbáček [-] , Z. Nováček [-] (69. M. Patočka [-] ) - K. Kocmánek [-] (64. M. Granát [-] ) , J. Pokorný [-] (67. P. Brestovský [-] ) , M. Svoboda [-] - M. Kovář [-] , R. Hruška [-] (79. M. Rygl [-] ) - L. Smolík [-]

ŽK: 79. P. Matějek - 8. Z. Nováček , 72. J. Uhlíř , 79. L. Smolík , 87. M. Svoboda .
Hráči zápasu: R. Hruška , M. Svoboda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HOLÝ Petr - TORMOVÁ Vlasta, STRNAD Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Jan Kolman
Tip experta: remíza

Opět důležité jak se ,,slezou,, domácí a jak se vyspí Hrůša. Nevím, proto dělba bodu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích