2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd doma nerozhodně z Blatnicí


Branky


62. T. Kaláb , 81. R. Durda - 48. J. Trnka , 56. M. Hutař
18

Fotbalisté Horního Újezdu si v zápase proti Blatnici připsali remízu a nadále se pohybuje na hraně sestupu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Pro domácí další důležitý zápas v boji o udržení. Tentokrát se soupeřem, na kterého zrovna hráči H. Újezdu nemají dobré vzpomínky. Zápas hraný za krásného počasí začali lépe domácí, kdy již ve druhé minutě se z pravé strany řítil do zakončení P. Míča. Dobrá střela, ale gólman hostí ukázal rychlou reakci a míč vyrazil. Domácí pokračovali velice dobře a v desáté minutě zasvištěla nad břevnem hostí povedená střela Ošmery. Hosté se také osmělili a snažili se o kombinaci na středu hřiště a případné zakončení. Pro domácí bylo dobré, že jim nevycházeli rychlé brejky po stranách. Domácí však hostům dopřáli několik slibných příležitostí ze zahrávaných přímých kopů. Domácí obrana však byla připravena a vše zvládla. Za zmínku  z prvního poločasu je třeba vyzdvihnout ještě pokus R. Durdy o přehození gólmana hostí, ale lob se nevešel mezi tři tyče. První poločas tak skončil bez vstřelené branky.

Domácím se podařilo smazat dvoubrankové manko

Do druhého poločasu jasně lépe vstoupili hosté. Již ve 47. minutě zahrávali rohový kop a hlavou na dvakrát dokázali skórovat. Domácí jakoby začali laxněji a nesoustředěně a v 55. minutě přidali hosté po další standardce, tentokrát z přímého kopu druhý gól, kdy sklepnutím, přihrávkou a následně razantní střelou uklidili míč podruhé za záda, jinak dobře chytajícího Hradeckého. Domácí dostali těžký direkt. Chvíli se otřepávali. Kontaktní gól přinesla akce v 62. minutě, kdy snížil samostatným průnikem mezi stopery hostí T. Kaláb. Zasloužené vyrovnání pro domácí přinesla 79. minuta, kdy po zahraném přímém kopu a následném skvělém zorientování v malém vápně přetavil v druhý gól R. Durda. V závěru se hra přelévala rychlými kontry a jedním takovým mohl strhnout vítězství na stranu domácích M. Čermák v 88. minutě. Svůj průnik po levé straně zakončil razantní, ale nepřesnou střelou, mohl volit i přihrávku na lépe stojící hráče. Obě mužstva si tak dělila body za remízu 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: Bylo to celkem pohledné utkání, které přineslo pěkné akce na obou stranách a pro diváky chvíle napětí až do samotného závěru. Domácí zaskočili favorita a svým odhodláním dokázali srovnat dvoubrankové manko, za což si bod plně zasloužili.




Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Zvěřina [-] , M. Ošmera [-] , M. Václavek [-] (59. M. Řezáč [-] ) , M. Veselý [-] (79. M. Veselý [-] ) , M. Čermák [-] , P. Míča [-] , T. Kaláb [-] , M. Přibyl [-] , L. Sláma [-] , R. Durda [-] (87. D. Macháček [-] )

SK Blatnice
J. Holík [-] - A. Kotačka [-] (67. T. Cech [-] ) , M. Karásek [-] (70. M. Šabatka [-] ) , M. Trnka [-] , J. Trnka [-] , J. Šimek [-] , M. Sova [-] , D. Lojka [-] , Z. Karásek [-] , M. Hutař [-] , M. Svoboda [-]

Hráči zápasu: R. Durda - M. Hutař .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUBA Michal - ŠABACKÁ Lucie, BAZALA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Jan Kolman
Tip experta: remíza

Domácí minulý týden překvapivě urvali bod v Náměšti a doufám, že oloupí o body i důraznou Blatnici.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů