O. Navara 13.
M. Novotný 64.
M. Máca 85. (p.)
3:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola v Třebelicích


Branky


13. O. Navara , 64. M. Novotný , 85. M. Máca (p.) - 42. L. Lopatář , 45. V. Škorpík , 47. V. Škorpík , 70. M. Matějek (p.)
16

Zápasem jara se v zápase dvou prvních týmů radovaly hostující Přibyslavice, které jsou blízko postupu do 1B třídy

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v závěru poločasu zcela otočili průběh zápasu

Magnetem kola byl pochopitelně zápas v Třebelovicích kam zavítaly vedoucí Přibyslavice a pro domácí to byla poslední šance jak ještě zabojovat o postup do Okresního přeboru. Na podzim byla k vidění remízová přestřelka v poměru 4:4. Začátek zápasu vyšel mnohem lépe Třebelovicím, které poslal ve 13. minutě Ondřej Navara -1:0. Hosté však nechtěli utrpět druhou porážku v řadě, a tak se i oni pouštěli do útočných výpadů a v závěru první půle začali sklízet ovoce. Ve 42. minutě se postaral svou osmnáctou brankou v sezóně Luboš Lopatář o vyrovnání -1:1. Studenou sprchou pro domácí pak byla branka Vojtěcha Škorpíka ze 45. minuty na 1:2.

Hosté výhru uhájili

Tak jak hosté dobře ukončili první půli, tu druhou začali v podobném stylu. Ve 47. minutě se opět trefil Vojtěch Škorpík a bylo to 1:3. . Domácí tým ale ještě zbraně nesložil a v 64. minutě se prosadil dvacátým prvním gólem sezóny domácí kanonýr Milan Novotný -2:3. Ale než se domácí nadechli k dalšímu náporu Martin Matějek opět pomohl hostům odskočit na rozdíl dvou gólů v probíhající 70. minutě -2:4. Domácí celek pak už pouze korigoval výsledek v 85. minutě Markem Mácou z pokutového kopu -3:4.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Přibyslavice
Lopatář Luboš, hráč: Po mírné převaze domácích kterou přetavili v gól jsme do poločasu otočili výsledek na 1:2 Druhá půle s šancemi na obou stranách, těsné vedení se nám podařilo udržet až do konce.



Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - O. Navara [-] , J. Čurda [-] , D. Janíček [-] , M. Máca [-] , M. Novotný [-] , J. Krula [-] , J. Rakušan [-] (56. R. Jurka [-] ) , J. Jurka [-] , M. Coufal [-] , V. Kotačka [-] (82. M. Kabelka [-] )

TJ Sokol Přibyslavice
D. Vrbka [-] - M. Picmaus [-] , M. Kopeček [-] , J. Skrobikowski [-] - R. Musil [-] (70. J. Kovář [-] ) , D. Svoboda [-] , L. Venhoda [-] , M. Matějek [-] , V. Škorpík [-] (87. J. Štveráček [-] ) , P. Šárka [-] - L. Lopatář [-]

ŽK: 87. M. Máca , 90. O. Navara - 45. P. Šárka , 90. J. Kovář .
Hráči zápasu: O. Navara - V. Škorpík .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: NAVRKAL Ivo - VÍDENSKÝ Bohumil, BRADA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Radim Procházka

Expert: Jan Kolman
Tip experta: výhra hostů

Šlágr kola, kde se může lámat chleba. Nemohu jinak než tipovat výhru hostů. Velice důležitý zápas.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: remíza