M. Sova 53.
J. Trnka 90. (p.)
2:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice vyrovnala v nastavení z penalty


Branky


53. M. Sova , 90. J. Trnka (p.) - 28. M. Stachovič , 56. F. Tomek
16

Fotbalisté Náměště B si v zápase v Blatnici připsali remízový bod, ikdyž těsně před koncem sahali po výhře

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli překvapivě do vedení

Za slunečného počasí se hrál útočný fotbal na obou stranách. Hosté šli jako první do vedení, kdy ve 28´minutě  chybu domácího brankáře Holíka při rozehrávce dokázal využít pohotově Stachovič. Domácí měli hned několik šancí na vyrovnání. Samostatný únik nedokázal proměnit v branku Šimek a o chvíli později jen těsně netrefil hlavou míč Milan Sova. Poločas skončil těsným vedení 0:1 pro rezervu Náměště. 

Domácí vyrovnali v nastavení

Druhý poločas měli více ze hry domácí a v 53´minutě si s obranou hostů pohrál Sova a tvrdou střelou nedal brankáři Bednářovy šanci. Jenže další chybu domácích o 3´minuty později dokázali hosté opět využít. Tentokrát se trefil Tomek, kterého nedokázal ve sprintu zastavit jak Karásek, tak ani brankář Holík. Domácí se snažili opět  vyrovnat ale v koncovce selhávali. Nejblíže byl střídající Kotačka, který nejprve trefil horní tyč brány Bednáře a hned vzápětí z další standartní situace opět hlavou těsně netrefil bránu. Blatnice stupňovala tlak a vyrovnat se jí podařilo až ve 4´minutě nastavení, kdy zbytečně fauloval obránce hostů Trnky Michala ve velkém vápně a bratr Jiří si suverénně s pokutovým kopem poradil, čímž rozhodl o dělbě bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Blatnice
Trnka Jiří st., trenér: V utkání jsme měli dost šancí na to, abychom utkání vyhráli, jenže dvě zbytečné chyby nás pohřbili. V závěru jsme zabojovali a urvali alespoň bod.




Sestavy


SK Blatnice
J. Holík [-] - M. Doležal [-] , M. Karásek [-] (63. M. Foltýn [-] ) , M. Trnka [-] , J. Trnka [-] , J. Šimek [-] (71. A. Kotačka [-] ) , M. Sova [-] , Z. Karásek [-] , M. Šabatka [-] (67. T. Cech [-] ) , M. Hutař [-] , M. Svoboda [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
V. Bednář [-] - F. Tomek [-] , M. Stachovič [-] (87. R. Juřena [-] ) , M. Sobotka [-] , P. Blažek [-] (82. M. Křivánek [-] ) , S. Sedlák [-] , T. Franěk [-] , M. Lokaj [-] , L. Vrba [-] (25. T. Rabušic [-] ) , V. Kopuletý [-] , P. Kopuletý [-]

ŽK: 77. M. Hutař , 77. M. Svoboda , 89. Z. Karásek - 65. M. Stachovič , 65. T. Rabušic .
Hráči zápasu: M. Sova - M. Stachovič .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HOLÝ Petr - ŠABACKÁ Lucie, ŘÍHA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Jan Kolman
Tip experta: výhra domácích

Sovička se rozstřílel a Náměšť to bude mít velice těžké. I když obrali o všechny body vedoucí Přibky, tak v Blatnici neuspějí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích