J. Holoubek 59. (p.)
1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice ve Studenci nevyhrály


Branky


59. J. Holoubek (p.) - 6. M. Novotný
12

V zápase dvou týmů z opačných pólů tabulky přinesl nečekanou ztrátu hostů z Třebenic, kteří se dělí o první místo tabulky s Přibyslavicemi, které mají však o zápas méně

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté udeřili hned na začátku zápasu

Domácí měli první šanci už ve 4. minutě, kdy střelu Nejedlého chytil brankář hostů Nesiba. Z protiútoku měl více štěstí Novotný, který otevřel skóre.  V 9. minutě Mácova střela z 20-ti metrů letěla k pravé tyči, ale Hájek ji chytil. Ve 20. minutě Karel Mrňa přihrál Vrbovi, ale přelstít brankáře se mu nepodařilo. Ve 24. minutě se hosté pokusili o lob z dobrých 35-ti metrů, který byl pouze o 20 cm delší.  Ve 33. minutě po rozehraném rohu střílel Čurda těsně nad. Ve 36. minutě z 30-ti metrů Kučerňák vyzkoušel pozornost brankáře hostů, ale střela šla těsně nad.  Ve 41. minutě trestný kop z 20-ti metrů Máca poslal přes zeď, Hájek však vyboxoval.

Domácím se podařilo vyrovnat z penalty

V 51. minutě domácí Nováček nedotáhl únik do konce. V 59. minutě nařízený pokutový kop za ruku bezpečně proměnil Holoubek. V 63. minutě přihrával Nejedlý Holoubkovi a ten zpět na Nejedlého, ale napůl střela, napůl centr šel mimo bránu. V 72. minutě se do šance dostal Michal Mrňa, ale Nesiba vyrazil mimo nebezpečí. V 77. minutě přišla na domácí straně červená karta, kterou dostal Jiří Strnad. V 82. minutě Sedlákův pokus z 10-ti metrů Hájek chytil. V 88. minutě Jan Jurka dostal centr z levé strany, ale svatyni netrefil. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Studenec
Pokorný Pavel, trenér: Jenom pro zajímavost bych chtěl uvést věkový průměr hráčů, kteří se zúčastnili zápasu. Studenec měl průměr 35,07 roků a Třebelovice 26,35 let.




Sestavy


TJ Sokol Studenec
F. Hájek [-] - M. Nováček [-] (67. J. Čonka [-] ) , M. Mrňa [-] , T. Nejedlý [-] (83. R. Kryštof [-] ) , M. Kříž [-] , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] , J. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] , M. Chalupa [-] (73. F. Komárek [-] ) , O. Vrba [-]

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - J. Čurda [-] , M. Máca [-] , S. Michal [-] (35. K. Kapko [-] ) , M. Novotný [-] , J. Krula [-] , J. Rakušan [-] (65. D. Janíček [-] ) , J. Jurka [-] , M. Coufal [-] , P. Sedlák [-] , V. Kotačka [-] (80. M. Kabelka [-] )

ŽK: 60. V. Kučerňák , 84. M. Kříž - 21. P. Sedlák , 30. M. Máca . ČK: 77. J. Strnad .
Hráči zápasu: J. Holoubek - M. Novotný .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MACEK Ivo - KŘEN Filip, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 4. 2018 19:55
Co tím chtěl trenér říct? Že ve Studenci fotbal končí?
Radim Procházka

Expert: Jan Kolman
Tip experta: výhra hostů

I když nerad, tipuji výhru favorizovaných hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů