Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2018 16:30

14.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť B zaskočila lídra


Branky


0

Fotbalisté Náměště B se postarali o největší překvapení v dohrávce 14. kola, kdy porazili lídra tabulky z Přibyslavic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát udeřili

Do Náměště přijely k jarní dohrávce vedoucí Přibyslavice a chtěly si v tomto zápase připomenout jasnou podzimní výhru 8:0. Jarní dohrávka v příjemném téměř letním počasí se ale začala lépe vyvíjet pro domácí, kteří se také zásluhou Petra Kučery dostali ve 22. minutě do vedení 1:0. Ve 32. minutě pak přidal druhou branku Jiří Eliáš, který stanovil překvapivé ale zasloužené vedení domácího celku v poměru 2:0.

V divokém závěru domácí výhru uhájili

Ve druhém poločase se domácí především zaměřili na udržení vedoucího stavu což se jim téměř dařilo do konce zápasu. V 83. minutě ale ještě hostující Luboš Lopatář vykřesal jiskérku naděje, kterou o dvě minuty později uhasil Petr Kučera -3:1. Nakonec se však museli domácí ještě strachovat o výhru až do konečného hvizdu, když se v 87. minutě trefil Martin Kopeček -3:2.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
V. Bednář [-] - J. Eliáš [-] (62. M. Sobotka [-] ) , P. Kučera [-] (90. Z. Král [-] ) , F. Tomek [-] (89. M. Veselý [-] ) , Z. Jonák [-] , S. Sedlák [-] , M. Preisner [-] (81. M. Křivánek [-] ) , V. Kopuletý [-] , P. Kopuletý [-] , M. Lokaj [-] , L. Vrba [-]

TJ Sokol Přibyslavice
F. Novák [-] - M. Karafiát [-] , M. Kopeček [-] , J. Skrobikowski [-] , M. Picmaus [-] - P. Šárka [-] , M. Matějek [-] , V. Škorpík [-] , L. Venhoda [-] - L. Matějek [-] (33. D. Svoboda [-] ) , L. Lopatář [-]

ŽK: 20. M. Lokaj , 60. V. Kopuletý , 83. L. Vrba - 49. M. Picmaus , 55. M. Karafiát .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NOVOTNÝ František - ZIMA Petr, ŠABACKÁ Lucie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.