Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 16:30

22.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté odpadli


Branky


0

Po vyrovnaném první půli hosté odpadávali a domácí si vylepšili skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve vyrovnaném prvním poločase se šance střídaly na obou stranách. Domácí se zkraje utkání ujali vedení, hosté vyrovnali po půl hodině hry. Do konce poločasu Dolní Město udeřilo ještě jednou a šlo do kabin s jednogólovým náskokem. Druhý poločas stupňovali domácí svojí převahu a hosté nedokázali odpovídat na narůstající skóre. V 77 se ale blýskl hostující Dont pěkným lobem, ze kterého pouze kosmeticky upravoval výsladek zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Rebel Dolní Město B
Pavel Vaňkát-vedoucí Dolní Město: Lučice zlobila pouze první poločas, ve druhém už odpadávala. Dobře nám zahrála záloha v čele s Vodrážkou.




Sestavy


TJ Rebel Dolní Město B
M. Němec [-] - P. Matoušek [-] , A. Janák [-] , O. Pojezdný [-] , J. Sklenář [-] - L. Duben [-] , V. Vodrážka [-] , T. Chlád [-] - P. Veselský [-] , A. Dvořák [-] , V. Zubal [-]

TJ Sokol Lučice B
J. Pavlas [-] - Z. Pecha [-] , D. Jiráček [-] , P. Mináč [-] , M. Sýkora [-] - R. Malinský [-] , J. Marek [-] , M. Dont [-] - J. Zeman [-] , L. Dont [-] , J. Čapek [-]

Hráči zápasu: V. Vodrážka - M. Dont .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.