2:1
(0:0)
66. J. Rajdl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 16:30

21.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pozdě, ale přece.


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo se čtvrthodinovým zpožděním, protože hosté čekali, až se jim doplní sestava – zřejmě je to z Kamenné Lhoty do Ledče daleko a někteří hráči bloudili. Dále už vážně, domácí měli po celé utkání mírnou převahu. Do šancí se hosté dostali pouze při chybách v rozehrávce, těch však moc nebylo. Ledečské béčko vyhrálo zaslouženě a hosty zlobil hlavně útočník Novotný.



Ohlasy k zápasu


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
Jaromír Pospíšil trenér: Byli jsme lepším týmem, na šance jsme vyhráli pět dva, ale neproměňovali je. Dobře zahrál Jaroslav Novotný.




Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
F. Gramer [-] - J. Pospíšil [-] , F. Hofrichter [-] , P. Stránský [-] , T. Žemlička [-] - L. Hauser [-] , V. Šenk [-] , M. Pajer [-] - J. Livora [-] , J. Novotný [-] , O. Martinek [-]

FC Kamenná Lhota
M. Chlubna [-] - J. Smejkal [-] , M. Procházka [-] , J. Misar [-] , F. Hoskovec [-] - M. Smejkal [-] , V. Šťastný [-] , p. Šimek [-] - J. Misar [-] , P. Jindřichovský [-] , J. Smejkal [-]

Hráči zápasu: J. Novotný .
Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.