Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 16:00

14.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledeč B odskočila Habrům a je druhá


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střetli se dva sousedé tabulky. Nejprve to na kanonádu vůbec nevpadalo. Habry sice začaly dobře, dařila se jim kombinace ve středu hřiště a dostávaly se tak do slibných příležitostí, ale neproměnily je. Pak ale hra už nestála za moc. Za zmínku stojí až branka ke konci prvního poločasu, kdy se po vhozeném autu trefil Hoffrichter. To start druhé půle už přeci jen byl o něco zajímavější. Domácí během tří minut navýšili svůj náskok na 4:0. A od té doby už to byla jen otázka času, kolik Habry inkasují gólů. Nakonec se číslo na ukazateli domácích branek zastavilo na čísle 6.



Ohlasy k zápasu


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
Jaromír Pospíšil (trenér Ledče B): „První poločas nepřinesl až takovou podívanou a tak to napravil ten druhý, který nám vyšel na jedničku. Povedlo se nám v jeho úvodu nastřílet tři branky během tří minut. Hosté pak působili hodně nesoustředěně. Byl to pro velmi hořký zápas, když si po povedeném zápase odvezli šestibrankový příděl.“




Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
J. Vitiska [-] - F. Hofrichter [-] , J. Livora [-] (54. R. Matějka [-] ) , T. Žemlička [-] , P. Stránský [-] - L. Hauser [-] , V. Šenk [-] , M. Pajer [-] , J. Slavětínský [-] - O. Martinek [-] , J. Novotný [-] (68. M. Turek [-] )

TJ Sokol Habry B
V. Krátký [-] - P. Kvanka [-] , B. Řezníček [-] , T. Sobek [-] , V. Šembera [-] - V. Bělák [-] , J. Melechovský [-] , J. Vavřička [-] , H. Moravec [-] - J. Holík [-] , J. Benda [-]

Hráči zápasu: O. Martinek .
Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.