2:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTOGALERIE: Kmentovy trefy Horám nestačily, Nová Bystřice odvezla tři body


Branky


5. F. Kment , 45. F. Kment - 37. V. Mol , 62. J. Kalvas , 80. J. Havel
7

Na zápase fotil Andreas Berger! Jak utkání ohodnotil kouč domácích Stanislav Buřič?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Ratibořské Hory
Stanislav Buřič (trenér): V důležitém domácím utkání jsme chtěli zvítězit a zachovat si tak naději na záchranu I. B třídy. Zápas jsme začali náporem, vytvářeli jsme si gólové šance a hned v 5. minutě jsme se ujali vedení brankou Filipa Kmenta. I poté jsme měli více ze hry, ale naše další šance na navýšení skóre zůstaly bohužel nevyužity. Náš soupeř postupem času hru vyrovnal a ve 37. minutě vyrovnal krásnou střelou pod břevno. K naší radosti ale v poslední minutě prvního poločasu utekl neúnavný Filip Kment soupeřově obraně a podél brankáře uzavřel skóre prvního poločasu na 2:1. Ve druhém poločase převzal iniciativu náš soupeř a začal si vytvářet také gólové šance. V 62. minutě vyrovnal na 2:2 a v 80. minutě pak vstřelil svoji vítěznou branku. My jsme již poté neměli sílu alespoň vyrovnat a náš soupeř si již své vedení až do konce utkání pohlídal. Našim hráčům děkuji hlavně za první poločas, který se nám herně opravdu povedl a našim diváků za jejich podporu. V našem dalším utkání nastoupíme v sobotu 2.6. od 16.00 hodin v Řepči proti mužstvu FK Řepeč - Opařany.




Sestavy


SK Ratibořské Hory
M. Průcha [-] - T. Strada [-] (70. T. Pechánek [-] ) , M. Prokeš [-] , A. Fišer [-] , S. Katolický [-] , T. Kučera [-] , J. Růžička [-] (88. M. Janošík [-] ) , T. Vocílka [-] , F. Kment [-] , M. Blovský [-] , V. Říha [-] (70. D. Feichtinger [-] )

TJ Jiskra Nová Bystřice
L. Rešl [-] - V. Hašek [-] , V. Brabec [-] , P. Podolský [-] - J. Kalvas [-] (81. J. Kaiseršot [-] ) , Z. Beneš [-] , P. Bobál [-] , J. Schramhauser [-] , D. Frühauf [-] - J. Havel [-] - V. Mol [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: TALÍŘ Milan - ŘEHOŘ Petr, PINC Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza