2:1
(1:1)
33. P. Krejsa (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vacov B se odpoutal od předposledního místa výhrou nad Cehnicemi


Branky


27. S. Pšenička , 74. V. Uhlíř (p.) - 33. P. Krejsa (p.)
23

Důležité vítězství, které může znamenat i setrvání v soutěži si připsal Vacov B. Nad Cehnicemi zvítězil o gól, Cehnice si připisují druhou jarní porážku po sobě i celkově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na každé straně po jednom gólu

Začátek zápasu byl takový opatrný z obou stran. První se do šance dostaly Cehnice, kdy se Vaněk zbavil u lajny soupeře, ale z úhlu nedokázal skákavý balón dostat na bránu. Vcelku se hostům dařila kombinace středem, ale k žádnému zajímavému zakončení se nedostali.

V polovině prvního poločasu hosté zahrávali několik rohů a 2x se prosadil Ondřej Martínek, kdy především druhá jeho hlavička jen o kousek minula branku. Hned za pár minut šli domácí do brejku, Cehnicím se nepodařilo zachytit náběh jednoho z nich, který podle všeho rukou dostal míč do brány. Rozhodčí si ale nebyli jistí, ani jeden situaci dobře neviděli, tak gól po dlouhé diskuzi uznali.

Cehnice to nakoplo ještě k většímu důrazu a aktivitě. Hned za šest minut byl Ondřej Martínek faulován ve vápně a Vaněk s přehledem po zemi k tyči penaltu proměnil. Byl to po skoro 2,5 zápasech první vstřelený gól Cehnice. Do poločasu se do výborné šance dostal po spolupráci s Milanem Řehořem Josef Čech, dostal se k i zakončení, ale jeho rychlá střela bodlem skončila lehce nad.

Domácí se za první poločas dostali pouze do několika závarů a jedné střele z dálky, ta byla ale velice povedená. Jenže dobře zasáhl brankář Jiří Novák a dostal míč na roh.

Výhru domácích trefil z penalty Vojtěch Uhlíř

Druhý poločas začal cehnickou aktivitou, ale bez gólového razítka. Ve druhé půli konečně začali létat do vápna centry a cehnická hra začala vypadat tak, jak bychom si představovali. Vaněk se snažil najít Krejsu, který na míč nedosáhl, následně Bízek centroval na Pletku, který také nebyl úspěšný. Hra se Cehnicím celkem dařila a vypadalo to, že by mohli zápas strhnout na svou stranu.

Pletka získal míč ve vápně, už nedokázal vystřelit, tak ho předal na Krejsu, který ale trefil pouze domácího obránce. Hned za dvě minuty pak spolupráce těchto dvou pokračovala, kdy si Krejsa převzal od Pletky míč na vápně, rychle si balón přistrčil a zakončil. Jeho slibnou střelu ale domácí brankář Lácha nohou na posledních chvíli vyrazil.

A jak se říká, „nedáš – dostaneš“, prakticky z protiútoku domácí vybojovali penaltu, kterou proměnili Vojtěchem Uhlířem. Cehnice se ještě snažily přidat, ale vázla kombinace a prakticky se k velkému ohrožení branky nedostaly, i když měly několik standardek i rohů. K hlavičce po centru ze strany se dostal v zajímavé pozici Bednařík, ale nepodařilo se mu vstřelit svůj první gól za Cehnice. Poslední šanci v zápase měl velmi aktivní Frčka, který vletěl do posledního rohu hlava nehlava, ale pár centimetrů mu ke gólové střele chybělo.

 

Zdroj: Sokol Cehnice

mírně upraveno redaktorem

 

Z týmu Cehnic: V neděli jsme odjeli k zápasu do Vacova. Ačkoliv u nás bylo krásné počasí a teplo, ve Vacově foukal vítr a bylo znát, že jsme na Šumavě. Prohráli jsme tedy podruhé za sebou, ale stále držíme 7. místo. Uvidíme v dalších zápasech, jestli se konečně prosadíme také ze hry a vybojujeme vítězství, které nám už zoufale chybí.



Sestavy


SK Vacov B
T. Lácha [-] - V. Dyk [-] (89. T. Mrázek [-] ) , M. Vítovec [-] (64. D. Mikeš [-] ) , Z. Švihel [-] (14. K. Procházka [-] ) , F. Čtvrtník [-] , A. Bujok [-] , V. Uhlíř [-] , J. Hlásek [-] (46. T. Hozman [-] ) , S. Pšenička [-] , T. Sova [-] , J. Mrázek [-]

Sokol Cehnice
J. Novák [-] - M. Řehoř [-] (64. O. Sadlak [-] ) , P. Řehoř [-] (56. P. Pletka [-] ) , O. Martínek [-] , M. Martínek [-] , R. Frčka [-] , J. Mára [-] , P. Krejsa [-] , V. Vaněk [-] , J. Bízek [-] (70. L. Bednařík [-] ) , J. Čech [-] (56. J. Prokeš [-] )

ŽK: 25. J. Mrázek , 85. D. Mikeš , 90. T. Mrázek - 11. M. Martínek , 42. O. Martínek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Bezpalec Martin - SYROVÁTKA Jan, HÁŠA Richard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Tady přeju vítězství domácím. Pokud si pohlídají standardky odjedou Cehnice s prázdnou. Tip 2:1

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza