1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 13:30

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdíkov ve 21. kole poznává první chuť vítězství v I.B třídě


Branky


23

A přece se dočkali. Hráči Zdíkova až ve 21. kole poznali chuť vítězství a připisují si první tři body. Výhru proti Dřítni trefil pět minut před koncem Michal Martan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ani jeden z týmů se neprosadil

Dříteň v minulém kole doma jasně porazila Netolice, a tak chtěla potvrdit tři body i ve Zdíkově, který se nachází na úplném konci tabulky. Nicméně oba týmy měly před zápasem spoustu omluvenek. Dřítni musel navíc odstoupit jejich nejlepší střelec Jaroslav Klimeš už ve 26. minutě. Zdíkovu už o nic nejde, a to byla jejich výhoda, zkrátka neměli co ztratit. Domácí byli lepším týmem, nejprve se uvolnil Michal Martan a jeho únik skončil pouze na boční síti Léblovy branky. Poté si naskočil na centrovaný míč Roman Šebánek a jeho pokus skončil na břevně. Šance tedy byly, ale žádný tým nemířil přesně, tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

Michal Martan zajistil Zdíkovu první tři body v soutěži

Dříteň ví, že ještě potřebuje nějaké body k záchraně uhrát, avšak Zdíkov byl doma lepší. Když zápas mířil ke konci, tak se zdálo, že skončí remízou, což by Dřítni moc nepomohlo při pohledu na tabulku. Jenomže domácí zahrávali v 85. minutě přímý volný kop a odražený balón v brankovišti dopravil do cíle důrazný Michal Martan. Zdíkov si tak připisuje první výhru v soutěži a v tomhle zápase ukázal, že fotbal hrát umí. K utkání přihlíželo padesát diváků. Hlavním rozhodčím byl Roman Novák.

Zdíkov příští kolo jede do Volyně. Dříteň doma čeká veledůležitý zápas proti Chelčicím, který hodně napoví.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zdíkov
Roman Šebánek, hráč: Dnes jsme měli k dispozici pouze 12 hráčů. Omluvenky a zranění nás provázejí prakticky od začátku jara. S Dřítní jsme ovšem zahráli excelentně. Možná už nás nic nesvazuje, a tak jsme hráli uvolněně. V první půli jsme měli několik šancí jít do vedení nejprve únik Martana skončil na boční síti a potom moje hlavička na břevně. Celý zápas jsme byli lepším týmem, ale branky jsme se dočkali až po volném přímém kopu v 85. minutě, když si důrazně v brankovišti počínal Michal Martan. Zdíkov získal první vítězství v soutěži.

TJ Dříteň
Tomáš Kovařík, hráč: Přijeli jsme do Zdíkova s jasným cílem udělat tři body a přiblížit se záchraně, jenomže za první poločas jsme nevystřelili na bránu, hrůza, děs. Ve druhém poločase jsme nedali dvě snad tisíci procentní šance, mě vychytal brankář domácí a Koudy bohužel přestřelil. Těsně před koncem z nepřímého kopu míč propadl až k domácímu hráči a bylo dokonáno. Co k tomu jiného říct, ostuda. Zdíkov si vyhrát zasloužil, protože jsme hráli absolutní tužku.



Sestavy


TJ Sokol Zdíkov
L. Švarc [-] - R. Šebánek [-] , J. Tesař [-] , P. Holzknecht [-] , Š. Kurej [-] - J. Pešek [-] , M. Vondráček [-] , M. Martan [-] , R. Kurej [-] - Z. Holzknecht [-] (46. S. Schvarz [-] ) , V. Vačkář [-]

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - J. Moudrý [-] , R. Vo Son [-] , M. Strapáč [-] , M. Pojer [-] , T. Kovařík [-] , P. Švejda [-] , M. Kovařík [-] , M. Kovařík [-] , M. Koudelka [-] , J. Klimeš [-] (26. L. Koudelka [-] )

ŽK: 69. J. Pešek , 90. V. Vačkář - 41. M. Koudelka , 87. M. Kovařík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Novák Roman - IZUGRAFOV Svyatoslav, TAUBER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Zdíkovu jsem věřil, ale vypadá to, že v soutěži snad nezískají výhru. Na Dříteň asi stačit nebudou.

Tip: výhra hostů

Tomáš Štveráček

Expert: Jiří Raba
Tip experta: výhra hostů

Jelikož je Zdíkov jednoznačně poslední hosté si připíší jasnou výhru.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů