0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 13:30

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V trenérském souboji kamarádů byl úspěšnější trenér Sousedovic Přemysl Šroub, Cehnice prohrály až v sedmém jarním zápase


Branky


23

Zajímavý zápas se odehrál v Cehnicích, dosud neporažení domácí přivítali druhé mužstvo tabulky Sousedovice. Na první branku diváci nemuseli dlouho čekat, ale poté již žádná nepadla. Milan Glazunov rozhodl o výhře Westry

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milan Glazunov se trefil už po pěti minutách hry

Hned od první minuty se bylo na co dívat. Po rozehrání se domácí Cehnice dostaly k Sousedovicím do vápna a Bízek s Pletkou se snažili na několikrát protlačit míč v malém vápně hostů do brány. Všechny jejich pokusy ale byly zablokované nebo nedůrazné. Bylo vidět, že Cehničtí mají chuť a chtějí zápas dobře začít.

Tato taktika ale vzala za své hned v 5. minutě, kdy Cehnice udělaly chybu v rozehrávce ve středu hřiště nabídly jednoduchý balón hostujícímu útočníkovi, který sice Nováka neprostřelil ze samostatného nájezdu, ale míč se odrazil přímo na kopačku druhého útočníka Milana Glazunova, který trefil odkrytou branku. Hned několik šťastných náhod hrálo v tu chvíli pro Sousedovice. A Cehnice tak zkraje utkání prohrávaly.

Gól domácí trošku přibrzdil, ale přesto věděli, že mají spoustu času s výsledkem něco udělat. Snažili se hrát po zemi a celkem se jim dařila kombinace. Jenom finální přihrávky nebyly dostatečně přesné a do vyložených šancí se příliš nedostávali. Cehnicím se dařili standardní situace, kdy je Vaněk zahrával velice precizně. Největší šanci měl na hlavě v 35. minutě Hovorka, kdy skákal sám do hlavičky, ale z pěti metrů přestřelil hostující branku. 
Dobrou příležitosti si Cehnice vypracovaly ještě na konci poločasu, kdy po faulu na Krejsu zahrával Hovorka trestný kop dva metry za vápnem. Jeho dobrá střela ale o půl metr minula branku. To bylo za první poločas vše. Sousedovice se zmohly jen na dlouhé nakopávané míče, které domácí obrana zvládla odvracet.

Hosté si vedení pohlídali

Druhý poločas začal opět náporem domácí Cehnice, skvělou střelu levačkou předvedl Josef Čech, ale jeho krásnou křižnou ránu vyrazil s vypětím všech sil hostující brankář Marek Chalupník na roh. Z toho se domácí dostali Pletkou do dobré pozice, ale domácí obránce stačil Pletkovu hlavičku vytěsnit na další roh.

Hned za dalších pět minut Cehničtí se snažili při souhře Pletky s Josefem Čechem opět dostat do zakončení, ale po faulu zahrával Hovorka z hranice vápna další trestný kop. Tentokrát mu ale střela nesedla a přestřelil.

Sousedovice dál pouze nakopávaly balóny a snažily se díky rychlosti utéct domácí obraně. Ta ale byla pozorná. Další minuty byly spíše boj než hezký fotbal. Cehnice se tlačily do zakončení a Sousedovice zdatně odolávaly. Dvacet minut se hrálo spíše mezi vápny. Do poslední velké šance domácí Cehnice se dostal Krejsa po centru zprava, ale jeho umístěnou hlavičku opět bravurně chytil hostující brankář Chalupník, který byl nejlepším hráčem hostů.

 

Zdroj: Sokol Cehnice
mírně upraveno redaktorem

 

Vyjádření – Sokol Cehnice: Na sobotní zápas k nám přijel ambiciózní celek ze Sousedovic. My jsme chtěli udržet jarní neporazitelnost a Sousedovice měly jasný cíl udržet se na druhém místě před dotírající Čkyní, se kterou jsme minulý týden remizovali a týden před tím Sousedovice doma prohrály.

I přes naši závěrečnou snahu o vyrovnání po vysunutí Hovorky dopředu jsme se do žádné další velké šance nedostali a bohužel jsme utrpěli první jarní porážku. 
Můžeme si za ní ale pouze sami zbytečnou chybou v rozehrávce. Jinak nás může těšit, že jsme opět hráli s předním týmem naší soutěže vyrovnané utkání a dokázali si vytvořit nějaké šance.

Bohužel nás celé jaro trápí koncovka a jsme neefektivní v zakončení. Musíme se více tlačit do centrovaných míčů a ke střelbě. Bez těchto dvou prvků, které nám fungovaly na podzim, nemáme šanci více uspět. Stále se držíme na sympatickém 7. místě, ale nejsme produktivní.



Ohlasy k zápasu



FC Znakon Sousedovice
Přemysl Šroub, trenér: K dalšímu zápasu jsme zajížděli do Cehnic a věděl jsem, že nás čeká těžký boj. Domácí jsou na svém hřišti hodně nepříjemní a vylámaly si zde zuby všechny celky z čela tabulky. Hráče jsem připravoval na hrbolaté hřiště, na kterém se nedá hrát kombinační hra. Povedlo se nám dát hned na začátku gól na 1:0 zásluhou M. Glazunova a ten nakonec znamenal zisk tří bodů. Na každé straně byly tak tři šance, ve kterých se vyznamenali brankáři. My nastřelili ještě tyč. Cehnice hrají hodně nakopávané míče, mají na to vhodné typy hráčů a já jsem rád, že jsme je dokázali uskákat, což bylo pro naše vítězství základním kamenem. V Cehnicích jsem jako trenér působil, trénuje tam můj nejlepší kamarád Tomáš Herzig a mám tam řadu přátel. Vítězství si hodně cením a bude mě to stát nějaké pivo do klubové lednice. Domácím přeji, aby nastartovali novou sérii bez prohry.



Sestavy


Sokol Cehnice
J. Novák [-] - P. Pletka [-] (56. M. Řehoř [-] ) , P. Hovorka [-] , R. Frčka [-] , J. Mára [-] , P. Krejsa [-] , V. Vaněk [-] , J. Prokeš [-] (62. O. Sadlak [-] ) , J. Bízek [-] , J. Čech [-] , L. Čech [-]

FC Znakon Sousedovice
M. Chalupník [-] - J. Hrach [-] , J. Benedikt [-] , P. Vojtíšek [-] (90. J. Ouška [-] ) , D. Marcinko [-] (87. J. Jalůvka [-] ) , T. Glazunov [-] , F. Duba [-] , M. Glazunov [-] , M. Mráz [-] , P. Masák [-] , P. Kohout [-]

ŽK: 56. J. Bízek , 67. P. Hovorka - 67. P. Vojtíšek .
Hráči zápasu: M. Chalupník .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Ondra Milan - KOVAŘÍK Zdeněk, MONDEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hosté ještě cítí naději na postup a vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tomáš Štveráček

Expert: Jiří Raba
Tip experta: remíza

Na cehnickém hřišti se každému soupeři hraje těžce tipuji remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza