2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 10:15

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chelčice doma remizovaly s Vacovem „B“


Branky


24

Oba týmy se pohybují na spodku tabulky, a tak tato remíza je ztráta pro obě mužstva. Vacov po půlhodině hry vedl 0:2, ale domácí se oklepali z obdržených branek a dokázali vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vacov „B“ šel do dvoubrankového vedení

Domácí od začátku utkání kontrolovali hru a dokázali držet míč na svých kopačkách. Hosté se naopak spoléhali na rychlé protiútoky, které Chelčicím dělaly problémy. V první šanci ve třetí minutě utkání nejprve hosté neupěli, ale v 17. minutě už se radovali z vedení. Bujok přesprintoval Štěcha u lajny a předložil míč před prázdnou branku Hláskovi – 0:1.

Druhou branku utkání přidali hosté ve 30. minutě. Chelčická obrana nezachytila náběh Bujoka a ten si v souboji jeden na jednoho poradil zkušeně střelou k tyči – 0:2.

Za domácí dovedl do konce poločasu snížit Turek, který zblízka prostřelil Láchu a zužitkoval tak nezištnou přihrávku od Křenka – 1:2.

Remízu vstřelil chelčický Josef Chalupský

Do druhého poločasu vstoupily Chelčice odhodlaně a za svou snahu byly rychle odměněni. Šácha našel v pokutovém území Chalupského a ten rozveselil fandy domácích – 2:2.

Další velkou šanci měl Bujok, ale míč do branky Chelčic nedostal. Za to na druhé straně zvonily tyče. Nejprve se střelou zpoza vápna prezentoval Křenek, ale jeho tečovaná střela jen lízla pravou tyč Láchovy branky. Následně se do samostatného úniku dostal Turek, který razantní střelou orazítkoval pro změnu levou tyč.

Vacov mohl do konce utkání zvrátit stav utkání na svou stranu, ale zmatky po rohovém kopu v obraně domácích hosté nevyužili. Utkání tak skončilo smírně 2:2.

Chelčice čeká v příštím týdnu další utkání s týmem, který bojuje o setrvání v soutěži. V Dřítni to však nebude nic jednoduché a pokud se Chelčice nezlepší jak v obraně, tak v útoku, budou jen těžko soupeři konkurovat. Vacov „B“ hraje doma proti Cehnicím.

 

Zdroj: FK Chelčice

 



Sestavy


FK Chelčice
P. Novák [-] - M. Machnyk [-] , T. Kouba [-] , M. Kiš [-] , J. Turek [-] , J. Křenek [-] , M. Šácha [-] , V. Tesař [-] , P. Štěch [-] (30. P. Pícha [-] ) , J. Chalupský [-] (85. P. Valenta [-] ) , R. Kapusta [-]

SK Vacov B
T. Lácha [-] - F. Zitta [-] , Z. Švihel [-] (63. K. Procházka [-] ) , F. Čtvrtník [-] , A. Bujok [-] , V. Uhlíř [-] , J. Hlásek [-] (77. M. Mls [-] ) , S. Pšenička [-] (80. D. Makas [-] ) , A. Jírovec [-] , T. Sova [-] , J. Mrázek [-]

ŽK: 70. P. Valenta - 57. J. Mrázek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ovčáček Josef - VEJČÍK Vít, HODÁNEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Boj ze spodní části soutěže domácí zvládnou.

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Jiří Raba
Tip experta: výhra domácích

Myslím, že si domácí pohlídají 3 body v důležitém zápase o záchranu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích