Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Snový druhý poločas zajistil Sousedovicím vítězství


Branky


23

V zápase opačných pólů tabulky skončil první poločas nerozhodně. Poločas druhý již byl v jasné režii Westry, která si drží druhé místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vacovští drželi krok

Sousedovice ztrácí sedm bodů na první Lažiště, což ještě není ztracený boj, ale ztráta to není malá, takže teď musí všechny svoje zápasy vyhrát. S vítěznou náladou přijely i do Vacova, který bojuje o záchranu. K překvapení všech padesáti diváků se domácí Vacov B dostal ve 23. minutě do vedení po gólu Zdeňka Švihela. To se nelíbilo žádnému hráči Westry a za čtyři minuty Sousedovice rázem vedly po gólech Jiřího Benedikta a Tomáš Glazunova. Domácí se ještě vzchopili a ve 37. minutě vyrovnali Vojtěchem Uhlířem. První poločas skončil překvapivě nerozhodně.

Hosté během šesti minut nastříleli tři góly

O poločasové přestávce tak musel hostující trenér Přemysl Šroub hodně promluvit hráčům do duše a namotivovat je, protože druhý poločas v podání Sousedovic byl skvělý. Hned v 50. minutě dal na 2:3 Filip Duba a hostům se již hrálo lépe, navíc když v 53. minutě zvýšil na 2:4 Daniel Marcinko, bylo po zápase. O chvílí později se podruhé v zápase prosadil Tomáš Glazunov. A poslední šestý gól hostů vstřelil Ondřej Brynda.

Další kolo jedou Sousedovice do Cehnic, které na jaře ještě neprohrály, a to hrály už například proti Čkyni nebo Strunkovicím. Vacov B se střetne v přímém souboji o záchranu proti Chelčicím.



Ohlasy k zápasu



FC Znakon Sousedovice
Přemysl Šroub, trenér: Po dvou prohrách jsme zajížděli na předposlední tým tabulky do Vacova a nutně jsme potřebovali zvítězit. Hrálo se za pěkného počasí na krásném trávníku a naše vítězství je naprosto zasloužené. Bohužel jsme opět nezvládli výsledkově první poločas. I přes převahu a plno šancí skončil 2:2. Druhá půle byla plně v naší režii a výsledek mohl být klidně výraznější. Hráli jsme rychlý kombinační fotbal a dalo se na to koukat. Teď nás čeká zápas s dosud neporaženými Cehnicemi a nebude to nic jednoduchého. Bylo to moje dřívější trenérské působiště a nyní je vede můj nejlepší kamarád Tomáš Herzig. Budu na něj muset něco vymyslet. (úsměv)



Sestavy


SK Vacov B
T. Lácha [-] - V. Uhlíř [-] , T. Sova [-] (46. V. Hanzlík [-] ) , J. Mrázek [-] , A. Jírovec [-] , D. Mikeš [-] (81. O. Novák [-] ) , S. Pšenička [-] (81. M. Mls [-] ) , F. Zitta [-] , Z. Švihel [-] , A. Bujok [-] , J. Hlásek [-] (56. T. Novák [-] )

FC Znakon Sousedovice
M. Chalupník [-] - J. Benedikt [-] , P. Vojtíšek [-] , D. Marcinko [-] (77. O. Brynda [-] ) , T. Glazunov [-] (81. T. Frýda [-] ) , F. Duba [-] , M. Glazunov [-] , J. Ouška [-] (46. M. Mráz [-] ) , V. Kacetl [-] , P. Masák [-] , P. Kohout [-]

ŽK: 83. T. Novák - 36. J. Ouška , 53. D. Marcinko .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ondra Milan - PEČENKA Miroslav, MUZIKA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Sousedovice jsou ve stíhačce za Lažištěm, a rezervu Vacova zmáknou.

Tip: výhra hostů

Tady to vidím na jasnou 2.

Hráč, Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, eSport - TJ Dříteň | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů