0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Glazunov složil Volyni minutu před poločasem


Branky


20

Šlágr kola vyzněl pro hostující Sousedovice. Westra vyhrála ve Volyni oba poločasy a pokračuje stíhací jízdu na první Lažiště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milan Glazunov otevřel skóre minutu před přestávkou

Na podzim tento duel vyzněl lépe pro Sousedovice, když doma Volyni porazily 2:1. Volyně tak měla velkou motivaci jim tuto porážku vrátit. Zápas začal spíše nakopávanými balóny než pohlednou hrou, která se očekávala. Domácí hráli na protiútoky, které zastavila hostující obrana a jednou se předvedl Jaroslav Šilhan. Poté hostům nebyl uznán gól Milana Glazunova. Ke konci poločasu Tomáš Glazunov neproměnil svůj průnik od půlící čáry. Ve 44. minutě se zmocnil balónu za volyňskou obranou Milan Glazunov a poslal Westru do vedení. Domácí tak dostali gól do kabin.

Sousedovice své vedení ještě navýšily

Ve druhé půle se spíše očekával nápor Volyně, ale ten nepřicházel. Naopak hosté se dostávali více do hry a v 56. minutě se z přímého kopu trefil Filip Duba. V 68. minutě musel po červené kartě do sprch volyňský Jan Myslivec. Bylo rozhodnuto. Sousedovice v posledních dvaceti minutách dominovaly, ale žádnou branku již nepřidaly. Na zápas přišlo 115 diváků. Hlavní rozhodčí byla Nikola Průchova.

Příští kolo Sousedovice vyzvou Stachy. Volyně pojede do Cehnice, kde je nečeká nic lehkého.



Ohlasy k zápasu



FC Znakon Sousedovice
Přemysl Šroub, trenér: První poločas nebyl z naší strany příliš pohledný, ale v derby s Volyní to tak většinou bývá. Je to spíše boj. Špatně jsme bránili domácí brejky a v jednom z nich nás podržel brankář Šilhan. Nám nebyl uznán gól M. Glazunova a T. Glazunov neproměnil své sólo od půlky hřiště. Dočkali jsme se až těsně před poločasem. Milan Glazunov dostal pěkný balon za obranu a dostal nás do vedení. Druhá půle byla už plně v naší režii. Krásně se trefil Duba z přímého kopu a po vyloučení domácího hráče v 68. minutě bylo o našem vítězství rozhodnuto. Zahodili jsme ještě další šance a nakonec mohla být naše výhra a vyšší. Ve Volyni není jednoduché vyhrávat a jsem rád, že se nám to povedlo.



Sestavy


SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - P. Temňák [-] , J. Myslivec [-] , F. Frček [-] , M. Malina [-] , J. Kubeš [-] , P. Tokár [-] , A. Mack [-] , R. Prihara [-] , J. Brabec [-] (80. M. Nový [-] ) , L. Novotný [-] (70. P. Hájek [-] )

FC Znakon Sousedovice
J. Šilhan [-] - J. Benedikt [-] , J. Hrach [-] , D. Marcinko [-] (89. M. Chalupník [-] ) , T. Glazunov [-] (80. P. Vojtíšek [-] ) , F. Duba [-] , M. Glazunov [-] , J. Ouška [-] , V. Kacetl [-] (88. J. Kešner [-] ) , P. Masák [-] , P. Kohout [-]

ŽK: 31. A. Mack , 50. J. Myslivec , 90. M. Malina - 50. V. Kacetl , 56. T. Glazunov , 68. F. Duba . ČK: 68. J. Myslivec .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Průchová Nikola - KOCINA Martin, HEJTMÁNEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, eSport - TJ Dříteň | Jihočeský | České Budějovice

Tip experta: výhra hostů

V tabulce jasný rozdíl, ale bude to těžké. Přesto zvítězí hosté.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích