Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 16:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stachy odjely ze Strunkovic s pětigólovým výpraskem


Branky


0

Posílené Strunkovice potvrdily papírovou roli favorita a své fanoušky nalákaly na další zápasy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiří Němeček ml. otevřel skóre

V podzimním klání se tyto celky rozešly nerozhodně po remíze 2:2. Oba týmy tak šly do zápasu s tím, že chtějí zvítězit a první poločas byl poměrně vyrovnaný, ale domácí Strunkovice hnali za vítězstvím jejich fanoušci. Už v 11. minutě rozvlnil síť Jiří Němeček ml. Ve 26. minutě proměnil pokutový kop Ladislav Klein. Zdálo se, že toto přinese domácím klid na kopačky a v pohodě dokráčí ke třem bodům. Předpověď se ukázala do konce poločasu pravdivá, a tak se šlo do kabin za stavu 2:0.

 

Aleš Eigner zápas nedohrál

Druhý poločas začaly lépe Strunkovice, navíc Stachy přišly o vyloučeného Aleše Eignera. V Početní výhodě se prosadil Jiří Němeček st. a bylo to už 3:0, v právě probíhající 67. minutě. Pět minut před koncem se prosadila nová posila Václav Páník. Konečnou tečku dal zápasu mladý střelec Strunkovic Roman Žurek, který zaznamenal již devátou branku v sezóně. K utkání přihlíželo osmdesát pět diváků.

 

V příštím kole Strunkovice jedou do Vacova, kde je čeká místní „B“ tým. Stachy doma čeká třetí tým tabulky – Čkyně. 



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice
Václav Beneš, trenér: První mistráky jsou vždycky ošidné, nikdo pořádně neví, jak na tom kdo je. Stachy jsou nepříjemný soupeř, ale šli jsme brzy do vedení a to bylo důležité. Celý první poločas byli hosté vyrovnaným soupeřem. Nakonec jsme zvítězili 5:0, šancí bylo na dalších 5 branek. V dobrém světle se ukázaly obě nové posily Dvořák s Páníkem. Vyhráli jsme zaslouženě.




Sestavy


TJ Blaník Strunkovice
T. Řezníček [-] - V. Páník [-] , T. Škopek [-] (66. J. Kureš [-] ) , L. Klein [-] , P. Beneš [-] , J. Němeček st. [-] , J. Němeček ml. [-] (64. I. Šimčík [-] ) , S. Pravda [-] (70. R. Kašpar [-] ) , R. Žurek [-] , M. Dvořák [-] , J. Brych [-]

TJ Sokol Stachy
T. Winter [-] - M. Vozobule [-] , D. Pek [-] , L. Hovorka [-] (46. A. Eigner [-] ) , V. Lukeš [-] , P. Záleský [-] , J. Pešl [-] , M. Marek [-] (31. M. Sýs [-] ) , M. Šíp [-] , P. Foltýn [-] , J. Dvořák [-]

ŽK: 62. V. Páník - 26. M. Šíp , 60. P. Záleský , 84. P. Foltýn . ČK: 62. A. Eigner .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Hladík Pavel - KŘÍŽEK Danek, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.