L. Lenk 19. (p.)
L. Lenk 82.
2:2
(1:1)
9. A. Trejbal
76. L. Lenk (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 10:30

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešnice remizovala s rezervou Roudného, domácí obránce ukázal, že FAIR PLAY existuje i ve fotbale


Branky


19. L. Lenk (p.) , 82. L. Lenk - 9. A. Trejbal , 76. L. Lenk (vl.)
21

 

Netradičně v sobotu dopoledne zavítala na hřiště zachraňující se Olešnice rezerva divizního celku Malše Roudné. Zápas týmů, které se v jarní části nacházeli ve stejné formě, sliboval pohledný fotbal. Hostující hráče v utkání překvapil počin domácí Lukáše Lenka.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas

 

Zápas začal ve slušném tempu. Omlazení hosté, kteří dorazili s dorostenci doplněni o hráče rezervy, diktovali tempo hry a drželi míč převážně na svých kopačkách. Olešnice se dlouho nemohla srovnat s aktivní hrou Roudného a přišel trest. V 9. minutě dostal od Tibitanzla míč na velké vápno osamocený Trejbal a střelou k tyči překonal domácího brankáře Krauskopfa – 0:1. Domácí se od této chvíle s hrou srovnali a začali se soupeři vyrovnávat. V 19. minutě našel z autového vhazování Husa ve vápně Horelicu, který se chtěl uvolnit přes stopera Kössla, jemuž míč zasáhl ruku a hlavní rozhodčí Trkovský neváhal a odpískal pokutový kop. K tomu se postavil Lenk a s přehledem vyrovnal – 1:1. Do konce poločasu byly k vidění šance na obou stranách, ale skóre už se neměnilo.

 

FAIR PLAY počin Lukáše Lenka

 

Druhý poločas začal stejně, jako ten první končil. Domácí chtěli otočit skóre na svou stranu, ale proti byla buďto dobře hrající obrana hostí nebo gólman Konečný, který v 60. minutě vyrazil dělovku „z voleje“ od Drtiny. V 76. minutě přišlo to, co se ve fotbale jen tak nevidí. Hostující matador Libor Šolc zahrával rohový kop, jeho centr se dostal až na zadní tyč na volného Berounského, který překonal Krauskopfa a upravil na 1:2. Rozhodčí ale odpískal faul na domácího hráče a zahrával se volný kop. To se hostům nelíbilo a dali to najevo. Volný kop rozehrál gólman Krauskopf na Lukáše Lenka, který střelou do vlastní brány poslal hosty do vedení – 1:2. V 82. minutě utekl po straně Bahenský, jehož nešikovně fauloval hostující obránce. K přímému kopu se postavil zkušený Fiala a stříleným centrem našel Lenka, který vyrovnal – 2:2. Do konce utkání měli ještě domácí několik šancí, které neproměnili a zápas tak skončil zaslouženou remízou.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Ondřej Husa (hráč): Roudné dneska hrálo dobře, kombinovali a měli šikovné, mladé a běhavé hráče. Hlavně v obraně jsme s tím měli problémy a dost jsme si zaběhali. Postupně jsme se začali soupeři vyrovnávat a hráli vyrovnanou partii. Remíza je asi spravedlivá, měli jsme nějaké další šance, ale to Roudné také. V 76. minutě přišel FAIR PLAY od Lukáše Lenka, který opravil verdikt rozhodčího. Roudné začalo vyšilovat, asi už zapomněli na to, jak se k nám zachoval rozhodčí u nich, kdy vstřelili domácí dva góly z ofsajdu a nám jeden uznaný pro údajný ofsajd nebyl. Tímto počinem alespoň zavře pusu všem, kteří už před zápasem vykřikují, kolik platíme rozhodčím a ostatním týmům za záchranu. Je to směšné, protože jsme rádi, že máme peníze na celou sezónu, jelikož jsme klub z vesnice. Nejsme Viktoria Plzeň! Jinak, pochválím dnes celý mančaft za odmakané utkání, protože to bylo opravdu náročné.




Sestavy


TJ Sokol Olešnice
M. Krauskopf [-] - M. Buřič [-] , M. Lechner [-] (88. J. Lust [-] ) , L. Lenk [-] - B. Bahenský [-] , O. Husa [-] , T. Kačírek [-] , R. Horelica [-] - S. Drtina [-] (77. D. Chovanec [-] ) , M. Koktavý [-] (85. L. Burda [-] ) - P. Fiala [-] (85. R. Brousek [-] )

TJ Malše Roudné B
D. Konečný [-] - P. Berounský [-] , R. Svoboda [-] (46. F. Matoušek [-] ) , D. Šestauber [-] , P. Kössl [-] , D. Hrouda [-] , M. Lerch [-] , M. Tibitanzl [-] , D. Zíka [-] (58. M. Vodák [-] ) , A. Trejbal [-] , L. Wohlgemuth [-] (63. L. Šolc [-] )

ŽK: 13. A. Trejbal , 71. P. Kössl , 75. B. Vogl .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Trkovský Tomáš - TOUCHA Matěj, NOVOTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Vedení klubu, Fotograf - TJ Nová Ves u ČB | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Ondřej Husa

Expert: Libor Granec
Tip experta: remíza

Týmy mají na jaře shodnou bilanci, při tipování z toho budu vycházet a tipnu plichtu.

Tip: výhra domácích

Roudné si minulé kolo pěkně zastřílelo ale my pořád potřebujeme body jako sůl a doma určitě vyhrajeme. Jasná jednička.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů