2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 13:00

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršov v souboji nováčků porazil rezervu Roudného


Branky


31

 

Sobotní čas po obědě patří v Boršově fotbalu. A tentokrát dorazil zajímavý soupeř! Přijela rezerva divizního Roudného, které je vzdálené jen několik kilometrů. Oba týmy se nacházeli v odlišné situaci. Domácí totiž na jaře zatím nezískali ani bod a určitě chtěli dnešní utkání vyhrát a dostat se do „pohody“. Roudné na tom bylo podstatně lépe, když uhrálo čtyři body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Filištein otevřel skóre

 

Zápas začal v dobrém tempu, kdy Řežáb našel volného Pokorného, který obešel gólmana, ale hosté vykopli balón z čáry. Po následném rohovém kopu zakončoval opět Pokorný, ale gólman Koranda byl proti. V 8. minutě zahodil Boršov tři šance. Ve 12. minutě se do šance dostal kdo jiný, než Pokorný, jeho střelu ale zablokoval Lerch na rohový kop. Ve 13. minutě se krásně uvolnil Fessl, přihrávkou „pod sebe“ našel Pokorného, jenž přestřelil. Ve 26. minutě přišla šance pro Roudné. Na levé straně se uvolnil Samek, obloučkem našel Budína, který z velkého vápna přehodil domácího gólmana Bublíka, míč ale mířil vedle. Ve 31. minutě Pokorný z pravé strany přihrával na Řežába, kterého vychytal Koranda, ale na následnou dorážku Filišteina byl krátký – 1:0. Poločas tak vyšel lépe pro domácí, kteří mohli do šaten odejít s daleko větším brankovým rozdílem.

 

Uklidňující trefa Řežába a poté neuznaný gól

 

Do druhého poločasu vstoupilo lépe Roudné. Zíka centroval do vápna, ale Budín hlavou odmítl vyrovnání a mířil vedle. V 63. minutě zahrával kapitán Gruber rohový kop, Pokorný hlavou vracel na Řežába, ten ale z otočky minul. V 71. minutě chybně rozehrál Zíka, Pokorný obešel brankáře Korandu, ale míč směřující do branky vykopl opět z čáry roudenský Kössl. V 73. minutě centroval ze strany Pokorný, na přední tyči v souboji přetlačil Řežáb obránce a zvýšil na 2:0. V 85. minutě šli dva domácí hráči sami na hostujícího gólmana, Pokorný nahrával Řežábovi, ten bez problému skóroval. Asistent rozhodčího byl ovšem jiného názoru a signalizoval postavení mimo hru. Za to si vyslechl slušnou spršku slov, které jsou publikovatelné až v nočních hodinách. Roudné se ve druhém poločase sice herně zvedlo, ale branky padaly pouze do jejich sítě, čímž si Boršov vychutnal první jarní vítězství.

 



Ohlasy k zápasu


FK Boršov nad Vltavou
Stanislav Drtina a Michal Hanzal (fanoušci fotbalu): V prvním poločase hrál Boršov dobře, měl hodně šancí, ale proměnil jen jednu. Ve druhém poločase se Roudné zvedlo, mělo pár slibných šancí, ale branku nedali, naopak jednu dostali s tím, že další nebyla uznaná pro ofsajd. Boršov si v klidu pohlídal vítězství a zaslouženě bere tři body. Hráči zápasu jsou domácí Pokorný a Řežáb, kteří byli nebezpeční a dělali obraně Roudného velké starosti. Za Roudné je to gólman Koranda, díky kterému to bylo „pouze“ 2:0 a stoper Kössl, který rozdával pěkné míče a měl přehled.




Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
J. Bublík [-] - R. Řežáb [-] , F. Pokorný [-] , V. Anderle [-] , J. Vančura [-] , J. Gruber [-] , L. Fessl [-] (81. L. Soukup [-] ) , J. Lísal [-] , J. Havlíček [-] (88. R. Kofroň [-] ) , P. Křemen [-] , F. Filištein [-]

TJ Malše Roudné B
L. Koranda [-] - F. Budín [-] , L. Šolc [-] , M. Tibitanzl [-] (35. D. Zíka [-] ) , B. Vogl [-] , D. Samek [-] , P. Kössl [-] , S. Kubeš [-] (69. R. Svoboda [-] ) , A. Trejbal [-] , M. Lerch [-] , J. Kramář [-] (46. L. Wohlgemuth [-] )

ŽK: 66. B. Vogl , 86. D. Zíka .
Hráči zápasu: F. Pokorný , R. Řežáb - P. Kössl , L. Koranda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Syrovátka Jan - ŠKUTHAN Jaroslav, JINDRLE Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Ondřej Husa

Expert: Petr Fiala
Tip experta: remíza

Vyrovnané utkání skončí dělbou bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Administrátor klubu, Vedení klubu, Fotograf - TJ Nová Ves u ČB | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza