2:3
(1:1)
29. O. Husa
71. L. Lenk (p.)
86. R. Brousek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 12:30

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj týmů hrajících o záchranu vyzněl lépe pro hostující Olešnici


Branky


7. V. Rychtář , 69. T. Weinhard - 29. O. Husa , 71. L. Lenk (p.) , 86. R. Brousek
0

 

Tak jako na předních příčkách nabídla soutěž zajímavé střetnutí, tak i na spodku se odehrál důležitý zápas. Do Zlaté Koruny dorazila Olešnice, která byla s pouhými devíti body předposlední a hodlá se porvat o záchranu v soutěži. Domácí Zlatá Koruna na tom není o moc lépe, neboť se se čtrnácti body krčí na třetím místě od konce.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasová remíza

 

Zápas na menším hřišti začali lépe hosté, když ve 3. minutě měl obrovskou šanci Husa, který ale ve skluzu balon netrefil a „čapák“ Ruda Schwarz bez problémů uchránil svou svatyni. Na druhé straně už se ale skóre měnilo. Centr ze strany po nedorozumění v obraně hostů doplachtil až k volnému Rychtářovi a ten kolem gólmana Krauskopfa otevřel skóre – 1:0. Další gól mohl přidat ve velké šanci Homer, ale tentokrát byla obrana Olešnice neprostupná. Ve 23. minutě se po Bahenského centru dostal do šance Husa, který se prosadil přes stopera domácích a samostatný únik zakončil kolem brankáře Schwarze – 1:1. Do poločasu se odehrál spíše bojovný zápas, každý ze soupeřů chtěl skóre přelít na svoji stranu, velké šance ale neproměnil ani jeden z týmů a výsledek 1:1 zůstal jako poločasový.

 

Tři červené karty a pořádná mela ve vápně hostů

 

Druhý poločas začal tlakem Zlaté Koruny, která nedokázala proměnit své šance. Hosté kontrovali rychlými brejky, ale i jejich šance zůstaly nevyužity. Až v 60. minutě přišlo pořádné „vzrůšo“. Hostující obránce Lust zablokoval střelu, míč mu v leže zůstal mezi stehny, odkud se ho zkoušeli domácí hráči vydolovat. K tomu přiběhl i domácí Ohnsorg, který měl ale jiný úmysl a hostujícího obránce dvakrát nesmyslně nakopl do zad. To se hráčům nelíbilo a ze strkanice, která po této nesportovní části vznikla, padly dvě červené karty. Pod sprchy musel jak hříšník Ohnsorg, tak druhý hříšník, tentokrát ze strany hostí, Drtina, který bránil svého spoluhráče za hranou meze. Zápas pokračoval v bojovném tempu, každý si byl vědom důležitosti utkání. Lépe na tom byli domácí, když je v 69. minutě poslal do vedení stoper Weinhard, který se trefil po rohovém kopu – 2:1. Zlatka se dlouho neradovala. Do šance se dostal Fiala, jemuž míč na velkém vápně vypíchl kapitán Zayml, gólman Schwarz už měl balón v ruce, když dobíhajícího Fialu zezadu Zayml zfauloval a kopal se pokutový kop. K tomu se postavil hostující kanonýr Lenk a s přehledem vyrovnal – 2:2. Když už to vypadalo, že se schyluje k dělbě bodů, udeřil střídající hráč Olešnice Brousek, který v 86. minutě zakončil individuální akci prostřelením Schwarze a stanovil na konečných 2:3. Po odpískání konce zápasu ještě neudržel nervy na uzdě domácí Weinhard a po výměně názorů s rozhodčím obdržel také červenou kartu.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Olešnice
Ondřej Husa (hráč): Nacházíme se v situaci takové, jaké jsme a můžeme si za ní sami. Tomu jsme přizpůsobili i zimní přípravu a pořádně se připravili na těžký boj o záchranu, který je pro nás prioritou. Nebudu nic nalhávat, ale při vší úctě k soupeři (Zlaté Koruně), jsme si přijeli pro 3 body za výhru. V naší situaci ani nelze nic jiného očekávat. Myslím si, že jsme byli lepším týmem, i když útoční hráči domácích nás dost pozlobili, nemají špatný tým, ale trochu je zradila disciplinovanost. V závěru nám tři bodíky vystřelil střídající Bruska a my udělali jeden krok na dlouhé cestě za záchranou. Za trenéra (po dohodě s ním) zvolím hráče zápasu z naší strany – gólman Michal Krauskopf, který pochytal některé tutovky domácích a kapitán Petr Fiala, matador, který odehrál dobré utkání a vybojoval pokutový kop. Za sebe zvolím i hráče ze Zlatky a tam mě herně zaujali útočníci Homer a Rychtář. V dalším utkání nás čeká Nová Ves – Brloh, které máme za vysokou porážku na jejím hřišti co vracet.



Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - T. Weinhard [-] , D. Fuciman [-] , M. Homer [-] , V. Ohnsorg [-] , V. Rychtář [-] , P. Zayml [-] , J. Tybitancl [-] (55. O. Janota [-] ) , D. Steinocher [-] , J. Lacko [-] , J. Houska [-]

TJ Sokol Olešnice
M. Krauskopf [-] - J. Lust [-] , M. Buřič [-] , L. Lenk [-] , M. Lechner [-] - R. Horelica [-] (89. M. Hanzal [-] ) , J. Dvořák [-] , O. Husa [-] (66. M. Koktavý [-] ) , B. Bahenský [-] - P. Fiala [-] (80. R. Brousek [-] ) , S. Drtina [-] -

ŽK: 66. J. Lacko , 71. P. Zayml - 49. J. Lust . ČK: 60. V. Ohnsorg .
Hráči zápasu: M. Homer , V. Rychtář - P. Fiala , M. Krauskopf .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mráz Marek - PETRIČÁK Daniel, JANDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.