Loučovice si připsaly výhru ve Chvalšinách a upevnily si pátou příčku


Branky


26. P. Sluka (p.) - 14. J. Toth , 25. J. Toth , 38. M. Toman
0

Předehrávané 14. kolo přivedlo Loučovice do Chvalšin. Domácí potřebovali nutně bodovat, neboť se nachází na samém dně tabulky. To hosté z Loučovic zažívají povedenou půlsezónu. Trápila je ale poslední utkání na hřištích soupeře, která se jim nepovedla vyhrát, a to chtěli odčinit právě ve Chvalšinách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky za první poločas

 

V úvodní desetiminutovce byli nebezpeční hráči Chvalšin. Zahrozili hned dvakrát, hostující kapitán a brankář Hüttner byl ale proti a dvěma skvělými a důležitými zákroky podržel svůj tým. Ve 14. minutě zahrávali domácí rohový kop. Loučovice ho odvrátily, míč vybojoval Toth, unikl po pravé straně a krásnou střelou překonal domácího brankáře Kothánka – 0:1. Poté se hra vyrovnala. Ve 25. minutě dostal krásnou přihrávku do vápna Toth a nadvakrát si poradil s Kothánkem – 0:2. Místo uklidnění pro hosty ale přišel minutu na to pokutový kop. Ten Sluka proměnil a bylo to opět o gól – 1:2. Stále se hrál rychlý fotbal a diváci se nenudili. Ve 38. minutě postupoval z levé strany Toth, krásnou přihrávkou za domácí obranu našel Tomana, ten obešel gólmana a upravil na 1:3. Toman se tak se dvanácti brankami osamostatnil na čele střelců. Do poločasového odchodu do šaten se nic vážnějšího nestalo.

 

Druhý poločas bez branek

 

Do druhého poločasu vstoupili hosté s cílem udržet vedení o dvě branky co nejdéle. Ale nebýt skvěle chytajícího kapitána Hüttnera, mohlo tomu být jinak. Nejprve vychytal nejlepšího střelce domácích Cábu, dorážka Sluky lízla pouze břevno. Vltavan hrozil převážně z brejků, žádný z nich ale nebyl dotažen do gólové šance. I když jednou už se hráči radovali, ale proti byl pomezní rozhodčí, který odmával ofsajd. Chvalšiny se stále tlačily, ale hostující dobrá obrana byla proti. Až v 88. minutě přišla velká a zároveň poslední šance domácích. Přímý volný kop z hranice šestnáctky zahrával matador Motz, jeho střela ale jen těsně minula branku. Loučovice si tak upevnily pátou příčku a čeká je poklidné jaro. To Chvalšiny budou mít co napravovat, protože se nachází na samotném chvostu tabulky.

 



Ohlasy k zápasu



Vltavan Loučovice
Vlastimil Sulzer (trenér): Z výsledku mám velkou radost, ukázali jsme, že máme svoji tvář a můžeme vyhrávat i venku. Dnes samozřejmě u nás skvělý kolektivní výkon, podpořený skvěle chytajícím Hüttnerem a v ofenzivě odehrál skvěle mladíček Toth. Podzim se povedl a máme dost bodů na klidné jaro.



Počet diváků: 99. Rozhodčí: Křížek Danek - KLIMEŠ Jiří, HOLUB Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.