5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 10:00

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Roudného nadělila Zlaté Koruně pět gólů


Branky


13. L. Šolc , 40. D. Zíka , 63. M. Tibitanzl , 73. L. Šolc , 84. P. Lacko
0

Sobotní mrazivé dopoledne přineslo zajímavé utkání se spoustou branek. Dvě z nich vstřelil předseda Libor Šolc, který se posunul na deset branek a je na dostřel čelu tabulky střelců. Zlaté Koruně chyběli zkušení hráči a zřejmě i to byl důvod, že se tolik nedostávali do hry

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šolc otevřel skóre

 

Domácí hned od začátku zatlačili Zlatku na její vápno a výsledkem byla branka ve 13. minutě, když Šolc překonal gólmana Schwarze – 1:0. Další šance už Schwarz nepustil a vypadalo to na klidný odchod do šaten. Ve 40. minutě se na hranici, možná spíše za hranicí, ofsajdu nacházel Zíka, kterému nedělalo problém zakončit. Jelikož praporek pomezního rozhodčího zůstal dole, gól byl uznán – 2:0. Následně přišla i obrovská šance zlatokorunských hráčů. Ohnsorg vysunul pěkným pasem Fucimana, ten ovšem v samostatném nájezdu trefil pouze tyčku Konečného branky.

 

Kanonádu dirigovali zkušení hráči domácích

 

Druhý poločas začali aktivněji domácí borci. Nutno podotknout, že hosté jim to svou odevzdanou hrou hodně usnadnili, protože se jim nedařilo kombinovat, ani držet míč na svých kopačkách. V 63. minutě se trefil dorostenec Tibitanzl, škoda jen, že tomu předcházela ruka, kterou rozhodčí neviděl – 3:0. Zápas se od této chvíle prakticky jen dohrával a domácí ve velmi větrném počasí udeřili ještě dvakrát. V 73. minutě to byl opět předseda Libor Šolc, který střelou přes Schwarze upravil na 4:0. A v 84. minutě stanovil konečnou podobu výsledku Lacko, kterému se také povedlo překonat dobře chytajícího Schwarze – 5:0. Rezerva Roudného tak přezimuje na šestém místě a čeká ji klidné jaro. Zlatá Koruna zakončila podzim na dvanácté příčce a na jaře ji čeká spousta práce.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Petr Tibitanzl, fanoušek Roudného: V sobotu Martin na bílém koni nepřijel a tak se mohlo odehrát 14. kolo I.B třídy. Rezerva Roudného přivítala Zlatou Korunu. Jen hrstka promrzlých diváků sledovala, jak Malše dala Zlatce bůra. Dva góly vsítil předseda Libor Šolc a po jednom gólu Pavel Lacko a dorostenci Dan Zíka a Matyáš Tibitanzl. Na oběd se ve Zlaté Koruně k martinské huse roudenské zelí určitě nepodávalo.

SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (asistent trenéra): I v tomto zápase jsme se museli vypořádat s několika absencemi zkušených hráčů a to byl asi i důvod, že nás domácí od začátku poměrně značně přehrávali. Výsledkem úvodního tlaku domácích byla branka Šolce a ještě několik pokusů, které zlikvidoval výborný Schwarz. Druhá branka padla z ofsajdového postavení. I druhý poločas začali aktivněji domácí, nutno ovšem podotknout, že jsme jim to hodně usnadnili, když jsme si nebyli schopni přesně přihrát. V 63. minutě jsme obdrželi třetí gól, kterému předcházela jasná ruka domácích hráčů. Zápas se za velmi větrného počasí jenom dohrával a my jsme ještě dvakrát inkasovali. Prohra byla zasloužená, kvalita byla na domácích kopačkách. Konec sezony se nám nepovedl, důvody víme a budeme se muset přes zimu na jaro dobře připravit a pokusit se i rozšířit kádr.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
D. Konečný [-] - F. Budín [-] (55. M. Tibitanzl [-] ) , L. Wohlgemuth [-] (75. L. Koranda [-] ) , M. Lerch [-] , J. Kramář [-] (46. J. Vopelka [-] ) , D. Zíka [-] (60. P. Lacko [-] ) , L. Šolc [-] , R. Otepka [-] , A. Trejbal [-] (61. J. Vogl [-] ) , J. Rezek [-] , B. Vogl [-]

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - - M. Štěpánek [-] , D. Fuciman [-] - V. Rychtář [-] - P. Zayml [-] , T. Gajdoš [-] , D. Steinocher [-] , J. Král [-] , J. Smrček [-] , D. Steinocher [-] , V. Ohnsorg [-]

Hráči zápasu: L. Šolc - R. Schwarz .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Svoboda Jan - KŘÍŽ Karel, HAVLÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.